Tempo950x100

Tempo300x100

Голландський інвестфонд купує 20% акцій одного з найбільших виробників курятини в Україні

Голландський інвестфонд купує 20% акцій одного з найбільших виробників курятини в Україні

Як стало відомо Delo.UA, угода вже завершена і найближчим часом про неї буде офіційно оголошено в ЗМІ.

Поява нового інвестора прискорить реалізацію масштабного інвестиційного плану підприємства з модернізації виробництва, бюджет якого складе більше 25 млн євро.

У компанії відзначають, що приватний інвестиційний фонд Safedam зі штаб-квартирою в Амстердамі зосереджений на консервативних інвестиціях в нерухомість. Ця угода — перший досвід інвестицій Safedam у виробництво продуктів харчування. І дебютний досвід інвестицій в українську компанію.

“Володимир-Волинська птахофабрика” входить у групу компаній OPENMIND і в трійку найбільших виробників курятини в Україні, займаючи 6% внутрішнього ринку курячого м’яса. В інфраструктурі фабрики 100 пташників, власний забійний цех та комбікормовий завод.

Компанія виробляє більше 200 тонн м’яса птиці в живій вазі на добу. “Володимир-Волинська птахофабрика” виробляє продукцію під торговою маркою “Курка Чеботурка”.

ПАТ “Володимир-Волинська птахофабрика” закінчило 2015 рік з чистим прибутком 84,757 млн грн.

Група компаній OPENMIND включає напрямок з виробництва курячого м’яса (“Володимир-Волинська птахофабрика”) та виготовлення і продаж крафтового пива (складається з виробництва — пивоварня Red Cat і рітейлу — мережа з більш ніж 60 магазинів крафтового пива “ПивоБанк”).

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/hollandskyj-investfond-kupuye-20-akcij-odnoho-z-najbilshyh-vyrobnykiv-kuryatyny-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати