Tempo950x100

Tempo300x100

Голову аграрного комітету хотять звільнити через конфлікт інтересів

Голову аграрного комітету хотять звільнити через конфлікт інтересів

Про це вона заявила, виступаючи з трибуни парламенту, передає Depo.ua.

“Пан Сольський, який сьогодні очолює аграрний комітет, одночасно управляє, його компанія, майже 50 тисячами гектарів землі. Ми звертаємося зараз до регламентного комітету зупинити грубе порушення законодавства та провести позачергове засідання регламентного комітету. Антикорупційний комітет – розглянути конфлікт інтересів пана Сольського і я звертаюся до фракції “Слуга народу”, якщо ми дійсно стоїмо на антикорупційних основах, негайно поміняти голову комітету, а поки його відсторонити на період взагалі розгляду питання про долю української землі”, – зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, Уряд не має остаточного варіанту земельної реформи із-за великої кількості внесених правок до закону, розповів прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

Додамо, згідно з результатами нового опитування, 58% українців не підтримують запровадження ринку землі.

Як повідомлялося раніше, закон про ринок землі у першому читанні підтримали “слуги народу” й 13 позафракційних нардепів.

Також Президент України Володимир Зеленський  у відеозверненні знову наголосив, що перед другим читанням до законопроекту про відкриття ринку земель сільськогосподарського призначення буде внесено норму про можливість продажу землі іноземцям лише після проведення всеукраїнського референдуму, а також буде зменшено граничний ліміт із концентрації землі в одних руках.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/holovu-ahrarnoho-komitetu-hotyat-zvilnyty-cherez-konflikt-interesiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати