Tempo950x100

Tempo300x100

Готуємося до весни з технікою LOZOVA MACHINERY

Готуємося до весни з технікою LOZOVA MACHINERY

«Серед найбільш затребуваних на ринку агрегатів весняної обробки ґрунту, залишається класика, актуальна вже багато років. Наприклад, зубопружинні борони ЛІРА, – каже головний конструктор LOZOVA MACHINERY Олексій Гриненко. – Сьогодні у аграріїв з’явилася можливість оновити раніше придбані знаряддя і застосовувати їх в органічному землеробстві та для знищення бур’янів по високих сходах. Ми розробили мобільні секції з легким пружинним зубом діаметрів 7 мм для того, щоб їх можна було встановити на існуючі ЛІРИ, що працюють в господарствах протягом багатьох років».

До весни LOZOVA MACHINERY оновили модельний ряд зубових борін і вже в продажу ЛІРА М з шириною захвату 21 і 24 м. Машина адаптована під європейські стандарти. Вона стала компактнішою за транспортної ширині (3 м) з ще більш легким керуванням складання та розкладання (впроваджено гідравлічне керування транспортним колесом). І звичайно ж – фірмове відміну LOZOVA MACHINERY – принцип «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ».

Крім того, ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ розширили асортимент шлейфових борін ЛАРІ. До моделей з шириною захвату 15 і 21 м додалися варіанти 7 і 18 м. Це дозволить фермерам підбирати агрегати під існуючий парк тракторів і під специфічні умови своїх полів за рельєфом і за розмірами. З’явилася також низка змін, які спрощують встановлення та регулювання знаряддя, прискорюють роботу тракториста.

Збільшується весняний попит на важкі зубові борони ЛІРА XL. Ці борони універсальні, можуть застосовуватися як навесні, так і восени. Вони дозволяють проводити ранньовесняне боронування і розпушування поверхневого шару на глибину від 2 до 10 см, підходять для інтенсивної обробки ґрунту, забезпечують відмінний розподіл навіть самих масивних скупчень пожнивних залишків на поверхні поля.

До весняного сезону 2020 року LOZOVA MACHINERY підготували і новинки.
«Ми готові представити аграріям легкі зубопружинні борони ЛІРА XS, які крім традиційної обробки ґрунту відмінно підходять і для органічного землеробства. Агрегати доступні в двох модифікаціях – з шириною захвату 6 і 9 м. Навісні машини з зубом діаметром 6, 7 або 8 мм ідеальні при ранньовесняному боронуванні, як довсходовому так і післясходовому, а також незамінні для руйнування ґрунтової кірки, особливо на важких ґрунтах. ЛІРА XS гарантовано дозволяє знизити засміченість посівів бур’янами на 85-95», – характеризує техніку О. Гриненко.

[[{“fid”:”705546″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Хороша новина – модернізовано каток ФУНТ. Знаряддя укомплектовано міцними і надійними підшипниковими вузлами. Агрегат оптимальний для весняного накочення, руйнування ґрунтової кірки, створення мульчованного шару, що сприяє збереженню вологи; а також передпосівного і післяпосівного прикочування, вирівнювання і ущільнення орного шару ґрунту на глибину до 10 см з одночасним розпушуванням на глибину до 4 см.

Сегмент ротаційних борін ДІНАР поповнила новинка з шириною захвату 12,8 м призначена для дбайливого, швидкої та ефективної обробки великих площ. Оскільки машина напівпричіпна потрібний трактор малої потужності від 120 к.с. За один прохід 12-метровий ДІНАР може закрити 16 рядів розміром від 70 до 92 см. Повністю виключаючи пропуски при обробці. Ті ж принципи LOZOVA MACHINERY – «НУЛЬ ОБСЛУГОВУВАННЯ» і ефективність в повній мірі застосовані в ДІНАР: не обслуговуються вузли, швидкий і легкий монтаж стійок, моментальне налаштування заглибленності і тиску на грунт, простота транспортування. І все це в поєднанні з комплектацією різними видами стійок і «зірочок», а також комплектація пружинною бороною і опорними колесами.

На одній базі з ротаційною бороною побудований просапний культиватор САНТІМ. Знаряддя призначене для обробки міжрядь широкого діапазону культур. Агрегат може бути оснащений системою внесення рідких добрив і засобів захисту з максимально точним дозуванням.

[[{“fid”:”705547″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

САНТІМ дозволяє відкрити доступ повітря до кореневої системи рослин, знищити бур’яни в міжрядді механічним способом і здійснити цілеспрямований обприскування зони ряду. В результаті отримуємо миттєве дію препарату і економію коштів.

За словами О. Гриненко це не всі нововведення, які очікують фермерів цієї весни. «Незабаром ми презентуємо і інші технічні удосконалення та оновлення. Так що LOZOVA MACHINERY до весняного сезону готові. ГРОШІ ПАШУТЬ!» – резюмує головний конструктор.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/hotuyemosya-do-vesny-z-tehnikoyu-lozova-machinery
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати