Tempo950x100

Tempo300x100

Хто обійме посаду заступника голови МінАПК?

Хто обійме посаду заступника голови МінАПК?

Декларація про доходи кандидата на посаду заступника міністра з питань фермерства Шеремети була опублікована на сайті НАЗК 11 вересня, пише Економічна правда.

За інформацією видання agropolit.com кандидатуру Шеремети “лобіює людина, наближена до прем’єр-міністра Гройсмана”.

Сам Шеремета в коментарі, який він надав виданню 7 вересня, визнав, що йому пропонували цю посаду, але поки не може відповісти на питання, чи готовий йти працювати в міністерство.

“Я людина зайнята, у мене своє господарство. Близько місяця тому була пропозиція від Мартинюка (Максим Мартинюк – перший заступник міністра аграрної політики і продовольства – ред) йти заступником, але я погодився радником. Але питання відкрите”, – сказав він.

На питання, чи готовий він обійняти посаду в разі обрання, Шеремета відповів: “Зараз я знаю тільки те, що потрібно працювати (сміється)”.

Шеремета – власник фермерського господарства “Геркулес”, яке знаходиться в Київській області і займається вирощуванням зернових культур. Згідно з декларацією, у власності у Віктора Шеремети і його дружини Катерини знаходиться 13 земельних ділянок загальною площею понад 29 гектар.

Крім того, на сьогоднішній день Шеремета обіймає посаду віце-президента Асоціації фермерів і приватних землевласників України.

Асоціація виступає проти впровадження земельної реформи в Україні найближчим часом.

“Тільки за умови прийняття державної програми і реалізації сімейного фермерства, зміни аграрної політики від олігархічної до фермерської, усунення корупції, рейдерства, формування справедливої ​​судової влади, можна розглядати ринок землі тільки через 5 років”, – сказано у зверненні.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/hto-obijme-posadu-zastupnyka-holovy-minapk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати