ХТЗ представив варіанти баластування своїх тракторів

ХТЗ представив варіанти баластування своїх тракторів

Завод запропонував встановлювати збірні вантажі в нішу диска колеса, а також розміщувати їх на задню полураму в міжколісному просторі.

[[{“fid”:”538658″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

На фото вище представлені збірні вантажі з різною масою, які стартують від 55 і доходять до 75 кг. Таким чином фермер може підібрати оптимальну вагу для виконання тієї чи іншої операції.

Читайте також: Як фермеру придбати надійний трактор за доступною ціною

Другий варіант баластного вантажу загальною вагою 1100 кг конструктори впровадили на задню частину напіврами в міжколісний простір – він виконаний у формі складальних частин.

[[{“fid”:”538659″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

– Подібне конструкторське рішення є оптимальним для довантаження як задньої, так і передньої частин трактора. При цьому знижується навантаження на його вузли і механізми (мости, приміром – прим. автора). Це дозволяє виконувати енергоємні тягові роботи (наприклад, оранка), істотно знижує буксування, а також зменшує витрату палива і збільшує тягово-зчіпні властивості трактора, – прокоментували нововведення на ХТЗ.

[[{“fid”:”538660″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“3”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”3″}}]]

Представники Торгового дому «ХТЗ» відзначають, що баластні вантажі можна замовити при покупці трактора у вигляді опції. А також нагадують, що державна програма компенсації дозволить кінцевому покупцеві істотно заощадити, повернувши від 25 до 40% від вартості техніки.

Крім того, Харківський тракторний завод представив модернізований гусеничний трактор ХТЗ-181.20 (який отримав оновлене облицювання, нову гідравлічну систему на 130 літрів і шестикаткову торсіонно-балансну підвіску), а також колісний трактор ХТЗ-243К.20 зі спареними колесами і ХТЗ-248К.20 з двигуном від FPT-Iveco.

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/htz-predstavyv-varianty-balastuvannya-svoyih-traktoriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати