Tempo950x100

Tempo300x100

III щорічна конференція «Транспортна логістика та склад в агробізнесі»

III щорічна конференція «Транспортна логістика та склад в агробізнесі»

Побудовано нові та реконструйовано діючі елеватори, зерносховища оснащуються найсучаснішим обладнанням, але сказати, що в цій сфері все гладко, не можна. Є перекоси з географічним розташуванням великих і дрібних елеваторів, досі ведуться суперечки про доцільність змішування партій зерна на лінійних елеваторах.

І, на жаль, не дивлячись на процес реформування ринку транспортних послуг в Україні, ситуація з перевезеннями в країні залишається дуже напруженою. Багато зернових компаній виявляють зацікавленість у використання річкового транспорту, але не прийняті необхідні закони. Останнім часом український монополіст “Укрзалізниця” йде на діалог з виробниками зерна, анонсує зміни, але результатів поки не бачить ніхто. Аграрії та трейдери замість того, щоб нарощувати експорт і виходити на нові ринки, змушені вирішувати транспортні питання. З якимись викликами можна впоратися на рівні ефективної організації роботи департаментів логістики сільгосппідприємств, а якісь знаходяться в компетенції держорганів.

Ці та інші теми стануть предметом пильного розгляду на III щорічній конференції “Транспортна логістика та склад в агробізнесі”, яку “ПроАгро Груп” проведе 17 травня 2018 року. Серед основних питань:

  • Достатність потужностей елеваторів в Україні та перспективи їх розширення; точки зростання елеваторних потужностей
  • Малі та фермерські елеватори: чи буде бум будівництва?
  • Змішування партій зерна на лінійних елеваторах з точки зору оптимізації логістики: за та проти
  • Забезпечення надходження та відвантаження зерна з елеватора: розрахунок навантаження, вимоги до обладнання, організація та оптимізація роботи
  • Взаємодія елеватора та перевізника: взаємні вимоги та конфлікти
  • Збір і транспортування врожаю: виявлення слабких місць в логістиці, оцінка впливу на кількість і якість, шляхи оптимізації
  • Контейнерні відправки агропродукції
  • Залізничні перевезення: що змінилося за останній час
  • Збереження кількості і якості вантажів при транспортуванні
  • Організація логістики компанії з закупівлі зернових
  • Річкова логістика зерна в Україні: стан, проблеми та перспективи розвитку
  • Місце департаменту логістики в структурі агрокомпанії і його взаємодія з іншими підрозділами

Спікерами заходу виступлять професіонали з аграрного сектора з великим практичним досвідом управління транспортною та складською логістикою, які готові запропонувати свої варіанти оптимізації логістичної складової і зменшення її вартості. Конференція стане платформою для професійного спілкування та обміну думками.

Приходьте за новими знаннями та корисною інформацією, чекаємо Вас 17 травня 2018 року в київському Admiral Hall на Хрещатику на III щорічній конференції “Транспортна логістика та склад в агробізнесі”!

З питань участі в роботі заходів, партнерських програм, організації доповіді та розміщення реклами звертайтеся в інформаційну компанію “ПроАгро Груп”:

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/iii-shchorichna-konferenciya-transportna-lohistyka-ta-sklad-v-ahrobiznesi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати