Tempo950x100

Tempo300x100

Інноваційні рішення для захисту та підживлення сільськогосподарських культур

Інноваційні рішення для захисту та підживлення сільськогосподарських культур

Керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР Групи Компаній UKRAVIT Олександр Мигловець розповів про комплексні інноваційні рішення для захисту та позакореневого підживлення широкого спектру сільськогосподарських культур.

Зокрема, при вирощуванні зернових колосових культур на особливу увагу заслуговує новинка сезону 2018 – ВЕЙРОН®. «Це двокомпонентний гербіцид, що контролює широкий спектр бур’янів, зокрема падалицю соняшнику (звичайну, стійку до імідазолінонів та трибенурон-метилу). Також технологічною перевагою препарату є досить широке «вікно» застосування з фази кущення до фази прапорцевого листка включно, що дає змогу на високому рівні контролювати широкий спектр бур’янів у посівах зернових колосових культур. Однією з вагомих переваг Вейрону є контроль підмаренника чіпкого навіть у перерослій фазі (фаза 14 кілець, висота рослини понад 20 см). Ця проблема особливо актуальна у вологих умовах західних регіонів», – зазначає Олександр Мигловець.

Так, як площі під соняшником щорічно збільшуються та актуальнішим постає питання контролю бур’янів у 2018 році представлено ринку новий гербіцид системної дії  ІМІ-ВІТ®, який застосовується в посівах соняшника, стійкого до імідазолінонів. «Препарат знищує широкий спектр однорічних дводольних та злакових видів бур’янів, від 2 до 8 листків у культури. Окрім соняшнику, даний препарат застосовується у посівах сої та гороху, як ефективний гербіцид, який одночасно контролює дводольні та злакові бур’яни», – підкреслює Олександр Мигловець.

Для захисту посівів сої в період вегетації представлений гербіцид ФЛАГМАН® ЕКСТРА, який володіє контактно-системною дією та контролює однорічні та деякі багаторічні дводольні бур’яни. «За рахунок поєднання двох діючих речовин відмічається підвищена ефективність проти наступних бур’янів: щириця (види), гірчак (види), паслін чорний, амброзія полинолиста, хрестоцвіті (види), падалиця соняшнику та ріпаку (в т.ч. стійких до дії імідазолінонів). Препарат є толерантним по відношенню до культури та відсутня післядія на наступні культури в сівозміні», – зауважує Олександр Мигловець.

За його словами, лінійку мікродобрив ТМ АВАНГАРД від UKRAVIT доповнили 5 нових препаратів, у чотирьох з яких міститься кремній як для передпосівної обробки насіння різних сільськогосподарських культур, так і для обприскування в період вегетації. Кремнієві добрива АВАНГАРД® Кремній біо, марки А та марки Б, активують процеси фотосинтезу та ріст і розвиток кореневої системи, знижують температуру культур на 3-5 °С, що є надзвичайно важливим в умовах повітряної посухи, підвищують посухо- і солестійкість культур, та ряд додаткових переваг. АВАНГАРД® Кремній бобові, олійні та АВАНГАРД® Кремній зернові  застосовуються для обробки насіння, що підвищує польову схожість насіння до 10% та енергію їх проростання на 2-5%; сприяє появі дружніх сходів на 3-5 днів раніше; покращує споживання сполук азоту, фосфору, кальцію та магнію кореневою системою молодих проростків культур; підвищує стійкість культур до хвороб, ґрунтової посухи, приморозків та до інших біотичних факторів; знижує ретардантний вплив протруйників на молоді проростки культур та підвищує на 10-15% ефективність дії протруйників. АВАНГАРД® Р Гроу – містить у своєму складі високо і низькомолекулярні поліетиленгліколі, багатоатомні спирти, амінокислоти, солі гумінових і фульвових кислот, бурштинову кислоту та інші карбонові кислоти, біогормональний комплекс, мікроелементи. Даний продукт має властивості стимулятора росту, кріопротектора, адаптогена, антистресанта, імунокоректора і прилипача.

«UKRAVIT  пропонує інноваційні та економічно обґрунтовані технологічні рішення залежно від регіону вирощування та рівня інтенсифікації. При цьому ми завжди надаємо повну безкоштовну консультаційну допомогу аграріям від наших фахівців щодо використання препаратів на посівах тих чи інших сільгоспкультур», – зазначає Олександр Мигловець.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/innovacijni-rishennya-dlya-zahystu-ta-pidzhyvlennya-silskohospodarskyh-kultur
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати