Tempo950x100

Tempo300x100

Інноваційний захист саду від шкідників: «UKRAVIT» виводить на ринок новий інсектицид

Інноваційний захист саду від шкідників:
«UKRAVIT» виводить на ринок новий інсектицид

З підвищенням температури повітря у весняний період в багаторічних плодових насадженнях спостерігається заселення ряду шкідників. Тож існує висока ймовірність того, що за подальшого потепління й недостатнього контролю вони можуть суттєво вплинути на потенційну врожайність плодових культур.

Для надійного контролю шкідників плодових насаджень, в тому числі й яблуні, компанія «UKRAVIT» у 2019 році виводить на ринок інноваційний інсектицид контактно-системної дії Колібріс (тіаклоприд, 280 г/л + новалурон, 120 г/л). Унікальна формуляція препарату, яка не має аналогів в Україні, забезпечує максимально широкий контроль шкідників плодових та інших культур.

Читайте також: Антистресовий захист для озимих культур

«Тіаклоприд – одна з найсучасніших діючих речовин із класу неонікотиноїдів, що впливає на нікотин-ацетилхолінові рецептори шкідників і забезпечує швидкий «нокаут-ефект» для широкого спектру шкідників, – розповідає про новинку керівник агрономічного департаменту компанії Олександр Мигловець. – А новалурон – це регулятор росту хітину; він блокує ростові процеси шкідників, не дозволяючи їм переходити з однієї стадії розвитку до іншої. Таким чином, ми отримуємо максимально пролонгований захист саду, який, згідно результатів досліджень, може тривати до 3 тижнів».

Саме завдяки поєднанню діючих речовин із різних хімічних груп препарат контролює шкідників із рядів лускокрилих, твердокрилих, рівнокрилих та двокрилих на усіх стадіях розвитку й попереджує появу у них резистентності. А завдяки системності його дія розповсюджується навіть на необроблені частини рослини. При цьому тіаклоприд є найменш токсичною діючою речовиною для бджіл та інших комах-запилювачів, тож обприскування можна проводити під час цвітіння плодових насаджень в ранкові чи вечірні години.

Читайте також: Турбота розпочинається до сходів: гербіцидне рішення для кукурудзи, соняшника і сорго

Плодові дерева рекомендується обробляти двічі на сезон: перший раз – від початку до кінця цвітіння у нормі 0,3-0,4 л/га проти квіткоїдів, оленки волохатої та інших шкідників, вдруге – після цвітіння у нормі 0,4-0, 5 л/га для захисту від яблуневої плодожерки, молей, попелиць та інших небезпечних шкідників. При цьому фахівці із захисту рослин наголошують на необхідності проведення другої обробки, оскільки нехтування таким обприскуванням призводить до високого ризику отримати нетоварні плоди.

Окрім захисту плодових насаджень, Колібріс також рекомендовано застосовувати на ріпаку, соняшнику, сої, кукурудзі, картоплі, капусті, томатах, вишні, черешні та винограді.

[[{“fid”:”618108″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/innovacijnyj-zahyst-sadu-vid-shkidnykivukravit-vyvodyt-na-rynok-novyj-insektycyd
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати