Tempo950x100

Tempo300x100

Інновації від ХАРП на AGROEXPO-2018

Інновації від ХАРП на AGROEXPO-2018

Захід відбудеться 26-29 вересня в Кропивницькому.
На стенді ХАРП буде представлена широка номенклатура сучасних підшипників і вузлів, які успішно застосовуються для ґрунтообробної та посівної агротехніки українських і світових брендів.

Завдяки ряду оригінальних конструкторських рішень підшипники ХАРП відрізняються високою міцністю, зносостійкістю, герметичністю і не вимагають обслуговування.

Увазі відвідувачів будуть запропоновані підшипники HARP AGRO з герметичними системами ущільнень X-SHIELD. Новинкою на AGROEXPO-2018 стануть підшипники з новою системою X-SHIELD-6. Ця конструкція відрізняється шестикромочним ущільненням, формує максимальний рівень захисту від механічних пошкоджень, пилу і вологи і забезпечує тривалий термін служби в агресивному середовищі.

Серед експонатів заводу також необслуговувані ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT, що володіють збільшеним експлуатаційним ресурсом і не вимагають мастила протягом всього життєвого циклу.

Моделі агрогрупи також доповнять корпусні підшипники нового покоління UC-типу (аналоги YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки вузлів на базі даних підшипників.

[[{“fid”:”522595″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]Довідка:

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) – лідер з виробництва підшипників в країнах СНД, які широко використовуються в сільгосп і транспортному машинобудуванні, залізничній галузі, автомобільній, добувній та електротехнічній промисловості, гірничо-металургійному комплексі. Маючи найбільший в Україні парк верстатів з ЧПУ, завод щорічно освоює близько 30 нових підшипників, в тому числі нового покоління.

«AGROEXPO-2018» – найбільший в Україні agrohub з виставковою площею 125000 м2. У рамках заходу проходять демонстраційні покази техніки і технологій, бізнес-форуми та семінари.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/innovaciyi-vid-harp-na-agroexpo-2018
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати