Tempo950x100

Tempo300x100

Інвестиції в сучасну молочну ферму окупляться через 6 років

Інвестиції в сучасну молочну ферму окупляться через 6 років

Про це йдеться в матеріалі компанії «Pro-Consulting», пише landlord.ua.

План побудови такої ферми розрахований на 7 років,  підготовчі етапи триватимуть біля 6 місяців, після яких ферма почне давати прибуток.

«Проект розрахований на 7-річний період. Підготовчі заходи, такі як будівництво приміщень, монтаж і налагодження обладнання, оформлення необхідної документації, планується здійснити за перші шість місяців. Уже в другому півріччі реалізації проекту будуть закуплені корови голштинської породи і ферма почне видавати продукцію»,- йдеться в повідомленні.

В матеріалі зазначається, що основні витрати при побудові такої ферми піде на бридбання корів, а головним чинником для успішного розвитку буде її місцезнаходження.
«Основними пунктами витрат по бізнес-плану є:придбання корів — 35,7% від загального обсягу витрат; будівництво біогазової установки — 21,4%; обладнання ферми — 21,2%», — повідомили аналітики.

Також  компанія наголошує на тому, що фінансування подібних молочних ферм добре впишеться в рамки нової програми Міжнародної фінансової корпорації (IFC) з підтримки української молочної галузі, а  бізнес-план «Pro-Consulting», підготовлений за міжнародними стандартами, має  перспективи отримати грант для реалізації.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/investyciyi-v-suchasnu-molochnu-fermu-okuplyatsya-cherez-6-rokiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати