Tempo950x100

Tempo300x100

Іранці хочуть викупляти українські аграрні компанії

Іранці хочуть викупляти українські аграрні компанії

Про це йшлося на зустрічі представників Торгово-промислової палати України та делегації Ісламської Республіки Іран на чолі з головою Комісії сільського господарства, води та навколишнього середовища торгово-промислової палати провінції Ісфаган, пише landlord.ua.

До всього ж, іранська сторона не проти купувати готову продукцію. Початкові цифри оренди  – 5000 гектарів. Проект покликаний забезпечити ринок країн Перської затоки, де є висока потреба в продуктах сільського господарства.

Сторони також обговорили можливість  викуповувати готові сільськогосподарські компанії та створювати спільні підприємства з українськими партнерами.

В Україні зареєстровано 40 компаній з іранським капіталом.

У структурі загального експорту з України до Ісламської Республіки Іран частка сільськогосподарської продукції складає понад 60%.

Іран є активним імпортером української продукції. Країна щороку закуповує зернових, олійних і жирів в Україні на $ 400 млн. У цю суму уміщається 8% соєвих бобів, 6% кукурудзи, 6% ячменю і 2,3% соняшникової олії з усього обсягу іранського експорту. Зернові у структурі експорту основні.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/iranci-hochut-vykuplyaty-ukrayinski-ahrarni-kompaniyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати