Tempo950x100

Tempo300x100

Ізраїль може відновити імпорт українських яєць

Ізраїль може відновити імпорт українських яєць

Про це повідомляє Держпродспоживслужба, пише landlord.ua.

«Місія триватиме з 7 по 11 травня 2018 року. За результатами роботи місії українська сторона очікує на відновлення експорту яєць до Ізраїлю», – йдеться у повідомленні.

Представники місії ознайомилися з функціями і повноваженнями Держпродспоживслужби. Також заплановані робочі зустрічі з представниками ряду територіальних органів Держпродспоживслужби та інспектування підприємств, які зацікавлені в експорті яйця столового на ізраїльський ринок.

З представниками ізраїльської делегації зустрівся директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Борис Кобаль.

В середині січня 2016 року Ізраїль заборонив поставки яєць з України через виявлені в них бактерій сальмонели. Міністерство сільського господарства Ізраїлю перевірило яйця після смерті ізраїльтянина від сальмонельозу та госпіталізації 15 дітей.

Виробники обіцяли усунути можливість зараження. Однак поставки в Ізраїль досі не відновили. Постачати цю продукцію в Ізраїль українські підприємства стали з жовтня 2015 року.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/izrayil-mozhe-vidnovyty-import-ukrayinskyh-yayec
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати