Tempo950x100

Tempo300x100

Ізраїль визнав вирощування марихуани галуззю сільського господарства

Ізраїль визнав вирощування марихуани галуззю сільського господарства

В такому випадку, потенційні обсяги експорту сягнуть 1—4 млрд шекелів на рік ($285 млн —$1,2 млрд), пише aggeek.net

Але нарощування таких обсягів поставок можливе лише за сприяння держави. Тому ізраїльським фермерам, які займаються вирощуванням конопель для медицини, будуть надаватися субсидії, квоти на воду для сільського господарства й  інформаційна підтримка.

Наразі в Ізраїлі починають свою роботу спеціальні курси підготовки лікарів. Перші 100 лікарів вже пройшли навчання і не тільки отримали право виписувати пацієнтам медичну марихуану, а й стали дипломованими фахівцями — їм вручили дипломи, які підтверджують нову кваліфікацію. Візит до такого лікаря обійдеться у 250 шекелів ($72).

Рекомендації на кандидатів передавалися на розгляд безпосередньо МОЗ, а затверджувалися особисто керівником відділу міністерства.

Сьогодні приблизно у 25 тисяч жителів Ізраїлю є ліцензія на використання марихуани в медичних цілях.

У березні 2017 року уряд Ізраїлю схвалив пропозицію про декриміналізацію канабісу. За новими правилами, за куріння марихуани заарештовувати тільки злісних порушників, які неодноразово потрапляли до рук правоохоронних органів. В інших випадках передбачається тільки штраф — $270, за повторного правопорушення доведеться заплатити удвічі більше.

Продаж і вирощування звичайної марихуани залишаються в переліку кримінальних злочинів.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/izrayil-vyznav-vyroshchuvannya-maryhuany-haluzzyu-silskoho-hospodarstva
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати