Tempo950x100

Tempo300x100

Кабмін вніс зміни в порядок часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки

Кабмін вніс зміни в порядок часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки

Даний документ передбачає зміни термінів подачі заявок підприємствами-виробниками сільськогосподарської техніки та обладнання на включення до переліків техніки, вартість якої буде компенсуватися. Так, термін подачі заявок продовжено до 17 листопада, повідомляє Я і Закон.

Як відомо, 1 березня Уряд прийняв рішення про використання бюджетних коштів для часткової компенсації сільгосптоваровиробникам вартості української сільськогосподарської техніки та обладнання.

Таке рішення спрямоване на підтримку українських сільгоспвиробників, які зможуть дешевше купувати техніку і обладнання та оновити свій технічний парк.

Одержувачами бюджетних коштів можуть бути фізичні та юридичні особи-підприємці, основною діяльністю яких є поставка сільськогосподарських товарів. Часткова компенсація надається на техніку та обладнання, ступінь локалізації виробництва яких перевищує 60%.

У той же час для складної самохідної техніки, мінімально необхідна ступінь локалізації виробництва в 2017 році – 35%.

Однак, це не всі нововведення. Тепер підприємства-виробники сільгосптехніки та обладнання будуть зобов’язані щорічно підтверджувати відповідність техніки встановленим критеріям.

Що стосується питомої ваги витрат на оплату праці у складі собівартості продукції для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, то тепер вона встановлюється в розмірі 8%.

Відзначимо, що в наступні роки заявки на включення до переліку будуть подаватися до 31 жовтня.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kabmin-vnis-zminy-v-poryadok-chastkovoyi-kompensaciyi-vartosti-silskohospodarskoyi-tehniky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати