Tempo950x100

Tempo300x100

Кабмін затвердив порядок проведення еколого-експертної оцінки для реєстрації пестицидів і агрохімікатів

Кабмін затвердив порядок проведення еколого-експертної оцінки для реєстрації пестицидів і агрохімікатів

Відповідне рішення уряд ухвалив на засіданні в середу, пише Інтерфакс-Україна.

У проекті постанови зазначено, що еколого-експертна оцінка є обов’язковою умовою державної реєстрації пестицидів і агрохімікатів та проводиться Мінприродою на основі документів, поданих заявниками.

Для підготовки пропозицій і рекомендацій щодо еколого-експертної оцінки створюється робоча група, склад якої затверджується міністром екології та природних ресурсів.

Термін проведення оцінки повинен складати не більше 30 днів з дня надходження реєстраційних документів. У разі необхідності цей термін може бути продовжений до 45 днів. Строк проведення цієї оцінки для азотних добрив, які містять діючу речовину, яка входить до складу вже зареєстрованого препарату того ж призначення і для тієї ж групи культур, становить не більше 15 днів з дня надходження документів. У разі необхідності цей термін може бути продовжений до 25 днів.

Результати еколого-експертної оцінки затверджуються заступником міністра екології та природних ресурсів і можуть бути оскаржені в судовому порядку.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kabmin-zatverdyv-poryadok-provedennya-ekoloho-ekspertnoyi-ocinky-dlya-reyestraciyi-pestycydiv-i-ahrohimikativ
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати