Tempo950x100

Tempo300x100

Керівник агропідприємства розстріляв свого охоронця: версії трагедії

Керівник агропідприємства розстріляв свого охоронця: версії трагедії

На Київщині фермер розстріляв охоронця свого підприємтсва і втік. Поліція його розшукує і порушила  провадження за статтею про навмисне вбивство, натомість дружина стрільця запевняє, що чоловік оборонявся, повідомляє ТСН.

На підприємстві кажуть, що нічого не знають про те, що трапилося. Що на території сталося вбивство – свідчать лише залишки обмежувальної стрічки. Однак ні тракторист, ні комбайнер, ні охоронець нічого не кажуть, натомість тікають від журналістів.

За даними поліції, між господарем агропідприємства і охоронцем сталася сварка через зарплатню. “В результаті якої господар взяв зареєстровану зброю і здійснив декілька пострілів в цього чоловіка. Ті, його коллеги, втекли спочатку. Потім побачили, що фермер сів в автомобіль і поїхав. Вони підбігли до свого пораненого товариша, намагались надати йому допомогу”, – розповіли в поліції.

За інформацією дружини стрільця, сталася п’яна бійка. “Він оборонявся, бо на нього троє напало, а він був один. Сподіваюся, що слідство усе з’ясує. Та людина, яка напала на нього, вона тільки тиждень як вийшла з тюрми. А ми про це не знали”, – пояснила вона.

Вбитий охоронець – не місцевий, приїхав на заробітки з Дніпропетровщини. Стрілець зник, поліція його розшукує і вже відкрила кримінальне провадження.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kerivnyk-ahropidpryyemstva-rozstrilyav-svoho-ohoroncya-versiyi-trahediyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати