Tempo950x100

Tempo300x100

Керівник елеватора Кернел став чемпіоном світу з дзюдо

Керівник елеватора Кернел став чемпіоном світу з дзюдо

Про це повідомила прес-служба Кернел.

На шляху до світового золота у Марракеші (в категорії 100+ кг) Дмитро Селезень переміг п’ятьох дзюдоїстів з Росії, Франції і Бразилії. 

«Агробізнес по своїй суті дуже нагадує великий спорт. У ньому теж потрібно проявляти гнучкість і швидко приймати рішення, щоб отримати і утримати першість. Тільки в дзюдо себе якнайкраще треба проявити на татамі, а в аграрній справі щодня змагаємося за врожайністю та EBITDA. До того ж, ключовим постулатом східного бойового мистецтва є взаємна допомога і взаєморозуміння для досягнення більшого. Стараюся проектувати це в професійну діяльність. Прийомів, звичайно, не показую. Самоорганізація мене як керівника, ефективна організація команди і спільне прагнення бути кращими допомагає нам тримати планку найвищої якості та професійності», – коментує Дмитро Селезень.

На найвищу сходинку п’єдесталу світової першості Дмитро Селезень зійшов не вперше. Опановував бойові мистецтва ще з дитинства. За роки професійних занять спортом йому вдалося стати багаторазовим чемпіоном України, Європи і світу з самбо та дзюдо. Зараз Дмитро має звання майстра спорту України міжнародного класу з дзюдо і Заслуженого майстра спорту України з боротьби самбо. Однак у 2001 році він попрощався з професійними заняттями дзюдо, у 2004 – із самбо. Відтоді цілком і повністю змінив вектор діяльності.

«Моя перерва між чемпіонатами світового рівня з дзюдо склала 18 років. Поки не отримав запрошення приєднатися до команди ветеранів бойового мистецтва на Чемпіонаті світу в Марракеші. Вирішив, що буду тримати майбутню поїздку в секреті від своєї команди, оскільки звик «не казати гоп, поки не перескочу». Зрозуміло, що потрібно було тренуватися. Причому в розпал відвантаження кукурудзи на елеваторі. З ситуації виходив так: кімоно завжди возив із собою, двічі-тричі на тиждень після роботи заїжджав у спортзал. Часом хотілося проїхати повз, але спорт добре натренував мою силу волі. Така підготовка тривала близько трьох місяців», – розповідає Дмитро Селезень. 

До речі, завдяки перемозі Дмитра на світовій першості збірна України посіла 8 загальнокомандне місце.

“Велика родина Кернел безмежно пишається Дмитром Селезнем, який досягає всесвітнього спортивного визнання і щодня разом з командою робить можливими перемоги компанії на світовій арені агробізнесу!”, – зазначили у прес-службі Кернел.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kerivnyk-elevatora-kernel-stav-chempionom-svitu-z-dzyudo
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати