Tempo950x100

Tempo300x100

Кернел будує найсучасніший олійноекстракційний завод в Україні

Кернел будує найсучасніший олійноекстракційний завод в Україні

«Перші великі кроки вже зроблено – демонтовано фундаменти та будівлі колишнього підприємства. Зараз на території проводиться реконструкція адміністративно-побутового комплексу, а складські майданчики готові для приймання виробничого обладнання. До речі, перше велике обладнання, а саме – екстрактор та апарат для відгонки розчинника Десольвентайзер, вже прийнято», – повідомив Юрій Пугач, директор з управління виробничими активами.
 
Новий завод стане найсучаснішим в Україні у своєму сегменті. Високотехнологічне обладнання та європейські стандарти управління якістю, охорони праці й екології забезпечать відповідність виробництва найвищим світовим стандартам. У проект буде інвестовано $130 млн.

[[{“fid”:”614126″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-buduye-najsuchasnishyj-olijnoekstrakcijnyj-zavod-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати