Tempo950x100

Tempo300x100

«Кернел» отримає кредит на передекспортне фінансування

«Кернел» отримає кредит на передекспортне фінансування

Чорноморський банк торгівлі та розвитку надасть аграрній компанії Kernel Group до $15 млн в рамках синдикованого кредиту на передекспортне фінансування, пише finance.ua.

Кредит буде використаний для фінансування закупівель «Кернел» насіння соняшнику в Україні, його первинної обробки, зберігання та транспортування та подальшого експорту в інші країни, повідомляє прес-служба банку.

Фінансування ЧБТР є частиною забезпеченого синдикованого кредиту на суму $390 млн, наданого групою міжнародних комерційних банків.

«Підтримка сільського господарства, переробки продуктів харчування і експорту – ключові пріоритети ЧБТР в Україні, які значною мірою сприяють економічному зростанню і державним доходам. Наша співпраця з групою «Кернел» як великим виробником і експортером має важливий вплив на розвиток країни і сприяє регіональній торгівлі», – зазначив президент ЧБТР Дмитро Чанкін.

ЧБТР налагодив співпрацю з групою «Кернел», успішно виконавши операції з попереднього експорту та фінансування капвкладень на загальну суму $45 млн. Загалом, ЧБТР підписав понад 40 операцій в Україні, виділивши 540 млн євро.

«Кернел» – провідний на українському сільськогосподарському ринку виробник і продавець, найбільший в світі експортер соняшникової олії і агропродукції з України на світові ринки, включаючи Індію, Ірак, Європу, Китай.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-otrymaye-kredyt-na-peredeksportne-finansuvannya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати