Tempo950x100

Tempo300x100

“Кернел” продав компанію “Галицькі аграрні інвестиції”

“Кернел” продав компанію “Галицькі аграрні інвестиції”

Компанія Goodvalley A/S повідомляє, що її український філіал (що раніше мав назву «Даноша») придбав 100% корпоративних прав на компанію ПП «Галицькі аграрні інвестиції», яка працює на 6500 га орендованих сільськогосподарських земель в Івано-Франківській області. Про це повідомляє прес-служба компанії, пише landlord.ua.

«Це придбання є важливим кроком в розширенні діяльності Goodvalley в Україні, де у групи вже є налагоджений бізнес», – йдеться у повідомленні.

В компанії підкреслюють, що Антимонопольний комітет України схвалив цю угоду.

ПП «Галицькі аграрні інвестиції» займається вирощуванням зернових і олійних культур, торгівлею зерном, насінням та кормами для тварин.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб (ЄДР) до завершення угоди, засновниками підприємства значилися Андрій Веревський і «Українські аграрні інвестиції».

«Даноша» створена в червні 2004 року. Це українська сільськогосподарська компанія, яка належить данським інвесторам. Входить до складу Axzon A / S. – датської групи компаній, що здійснює розвиток свинарських комплексів в Данії, Польщі, Україні та Росії. Група є одним з найбільших виробників свинини в Польщі і Україні. Крім свинарства, в Україні група займається рослинництвом, виробництвом комбікормів, біогазу та електроенергії.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-prodav-kompaniyu-halycki-ahrarni-investyciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати