Tempo950x100

Tempo300x100

Кернел співпрацюватиме з науковцями Інституту мікробіології

Кернел співпрацюватиме з науковцями Інституту мікробіології

Про це повідомила прес-служба Кернел.

Команда Дивізіону Агробізнес спільно з науковцями Інституту працюватимуть над розвитком інноваційних мікробіологічних продуктів для рослинництва.

Договір про співпрацю підписали Євген Осипов, генеральний директор Кернел, та Анатолій Москаленко, директор Інституту, доктор економічних наук, академік Академії економічних наук України.

«Сьогодні перспективним є не лише освоєння Big Data, використання штучного інтелекту, але й тісна співпраця з науковцями з різних галузей. Ультрасучасні розробки можна й необхідно застосовувати в агрономії. Працюючи спільно з ученими, ми тільки пришвидшимо цей процес. Digital-технології в полях теж колись були фантастикою, але сьогодні це реальність», – зазначає Євген Осипов, гГенеральний директор Кернел.

Підписання угоди стало знаковою подією і для Інституту. Як зазначив Анатолій Москаленко, директор Інституту, така співпраця з бізнесом є наймасштабнішою за всі роки існування наукової установи і будуватиметься за європейськими принципами трансферу технологій. Крім того, інтерес з боку компанії засвідчує високу ефективність наукових розробок вчених-мікробіологів в технологіях вирощування сільськогосподарських культур.

Сьогодні Дивізіон Агробізнес Кернел має власну мережу науково-дослідних центрів, які щорічно проводять до 2000 дослідів. В рамках підписаного договору про співпрацю буде розширений спектр наукових розробок компанії.

Нагадаємо, компанія Кернел стала №1 у ТОП 20 найкращих роботодавців. 

Також Кернел посів третє місце у ТОП 100 найбільших компаній України серед всіх напрямків діяльності та з великим відривом беззаперечне перше місце серед усіх аграрних компаній України.

Довідка:

Кернел – найбільший у світі виробник і експортер соняшникової олії, ключовий постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. На частку компанії припадає близько 15% світового експорту соняшникової олії. Свою продукцію компанія постачає у понад 80 країн світу. У 2018/19 маркетинговому році Кернел експортував 6,1 млн тонн зернових, що є абсолютним рекордом серед агропідприємств України.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-spivpracyuvatyme-z-naukovcyamy-instytutu-mikrobiolohiyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати