Tempo950x100

Tempo300x100

“Кернел” спрямовує 55 млн грн на закупівлю експрес-тестів для діагностики коронавірусу

“Кернел” спрямовує 55 млн грн на закупівлю експрес-тестів для діагностики коронавірусу

Згідно з повідомленням компанії у соцмережі Facebook, тести між регіонами і лікарнями розподілить Міністерство охорони здоров’я України.

У компанії зазначили, що з початку пандемії коронавірусу в Україні “Кернел” впроваджує комплексну програму заходів у координації з Офісом президента і місцевими органами влади в Полтавській і Кіровоградській областях. Зокрема, створює штаб з боротьби з коронавірусом і координує ситуацію в цих двох областях.

“Такі домовленості і регіональний розподіл було досягнуто на зустрічі президента України Володимира Зеленського з найбільшими українськими компаніями. Спільно з обласними адміністраціями “Кернел” розробляє комплексну програму заходів щодо мінімізації поширення коронавірусу і підтримки медичних установ”, – наголошується в повідомленні компанії.

Програма передбачає облаштування додаткових лікарняних палат, закупівлю необхідного медичного обладнання, індивідуальних засобів захисту та інших невідкладних матеріалів для потреб медиків.

“Компанія не тільки профінансує певні заходи, але і повністю візьме на себе координацію закупівель”, – уточнили в “Кернел”.

Зокрема, “Кернел” купує монітори пацієнта, дефібрилятори, дезінфікуючі та антисептичні засоби для Полтавської обласної лікарні, Кобеляцької районної лікарні, Чутівської райлікарні та Решетилівської районної лікарні.

“Кернел” – найбільший у світі виробник і експортер соняшникової олії, провідний виробник і постачальник сільськогосподарської продукції з регіону Чорноморського басейну на світові ринки. Вертикально інтегрована структура компанії будується на тісно пов’язаних між собою бізнес-сегментах: виробництво, експорт і внутрішній продаж соняшникової олії; рослинництво; експорт зернових культур; надання послуг зі зберігання і перевалки зерна на елеваторах і портових терміналах.

“Кернел” завершив 2019 ФР (липень-2018 – червень-2019) із чистим прибутком $ 179 млн, що в 3,2 рази більше, ніж у 2018 ФР. Його виручка за цей період зросла на 66% – до $ 3,992 млрд, EBITDA – на 55%, до $ 346 млн.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-spryamovuye-55-mln-hrn-na-zakupivlyu-ekspres-testiv-dlya-diahnostyky-koronavirusu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати