Tempo950x100

Tempo300x100

Кернел запустив партнерську програму для автоперевізників

Кернел запустив партнерську програму для автоперевізників

Сьогодні ситуацію на ринку автоперевезень складно назвати стабільною. Робота з’являється сезонно, вартість перевезень зростає сплесками, і перевізники не можуть бути впевнені в тому, який буде прибуток у наступному році або навіть в наступному кварталі. Крім того, розрахунки за транспортування часто виконуються в готівковій формі, без належного оформлення документів. А ті перевізники, які офіційно співпрацюють з великими компаніями, змушені підлаштовуватися під прийняту систему оплати і чекати виплат по кілька тижнів, а то і місяців. На ринку є компанії-перевізники, які ще не отримали оплату за минулий сезон! Тому водії, яких не влаштовує нестабільна ситуація, мігрують з компанії в компанію або зовсім залишають свої сім’ї і виїжджають працювати за кордон, що також не завжди є успішним варіантом.

Довгострокове співробітництво, яке пропонує перевізникам Кернел, будується на іншій системі. В основі партнерської програми компанії лежить три принципи, які є і основними перевагами проекту:

– Гарантований річний обсяг перевезення соняшнику
– Стабільна та своєчасна оплата
– Стабільні розцінки на перевезення.

«З вересня по червень Кернел перевозить автотранспортом від 10 000 до 15 000 тонн соняшнику на добу. Це близько 400-600 авто, які щодня розвантажуються на активи компанії. Є постачання, які здійснюються на умовах СРТ, коли наш партнер-агровиробник орендує авто самостійно і привозить нам насіння соняшнику на заводи. Але навіть враховуючи ці поставки, обсяг машин до найму нашою компанією залишається дуже значним. З урахуванням постійної потреби в автомобілях ми зацікавлені в тривалій співпраці з постачальниками послуг. Програма довгострокових контрактів дає перевізнику впевненість у майбутньому – як фінансову, так і в обсягах завантаження і окупності автотранспорту, а також можливість інвестувати в покупку нових авто, – коментує Микола Мірошниченко, директор з логістики Кернел. – Ми беремо на себе зобов’язання надавати перевізнику щоденні навантаження протягом усього року з зрозумілими і гарантованими обсягами до перевезення. На відміну від прийнятої на ринку системи оплати з затримками, наша компанія гарантує щотижневі виплати. Кожен перевізник – наш партнер, ми зацікавлені розвивати взаємовигідні відносини, тим самим розвиваючи економіку України і зберігаючи робочі місця».

Переваги партнерської програми Кернел відзначають і самі перевізники, які вже приєдналися до проекту. За їх словами, таке партнерство дає їм можливість планувати свої доходи і розвивати бізнес.

«Можливість продовжити період співпраці на весь рік – це чудова перспектива. У моєму парку 28 автомобілів для перевезення шроту та насіння соняшнику. З Програмою довгострокового співробітництва Кернел стало спокійніше – я впевнений в обсягах для завантаження цих машини. Мої водії не залишаться без роботи і я зможу забезпечити їм стабільну зарплату», – зазначає автоперевізник Анатолій Довгенко.

Серед додаткових бонусів, які приносить співпраця з Кернел – використання електронного документообігу та створення особистого кабінету перевізника в онлайн-системі для оперативного обміну заявками на перевезення, списками авто на відвантаження, рахунками на оплату та актами виконаних робіт. Також до послуг перевізників – TrackCheckBot. За допомогою смартфона можна отримати актуальні наряди і зареєструвати свій рейс, зв’язатися з диспетчером в чаті, отримати інформацію про черги в пунктах завантаження і розвантаження.

Реєстрація на участь в партнерській програмі Кернел для автоперевізників відкрита за посиланням і триватиме до кінця вересня.

Перегляди: 19
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-zapustyv-partnersku-prohramu-dlya-avtopereviznykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати