Tempo950x100

Tempo300x100

Кернел запустив перший в Україні сервіс для спільних вантажних перевезень сільгосппродукції

Кернел запустив перший в Україні сервіс для спільних вантажних перевезень сільгосппродукції

Transithub стане незамінним інструментом у діяльності як великих трейдерів, так і приватних експедиторів, котрі цінують власні фінансові, трудові та часові ресурси.

Після запровадження Укрзалізницею нововведень з питань перевезення вантажів українські виробники зіткнулися з проблемою відсутності розподілу вагонів на повагонні відправки. Натомість сьогодні практикуються лише маршрутні відправки, що призводить до недотримання основного критерію відвантаження і доставки продукції – своєчасності. На цьому фоні компанія Кернел взяла на себе ініціативу розробити і впровадити унікальний портал Transithub, мета якого – в режимі онлайн інформувати учасників ринку щодо логістики перевезень Кернел з метою формування спільних маршрутів.

Читайте також: 100 млн тонн зернових – аграрний прорив України як результат синергії виробників

«Ідея створити віртуальний хаб для вантажовідправників виникла нещодавно і поки не має аналогів на ринку. Через нові правила залізничних перевезень ми не встигали вчасно здійснювати доставку продукції до порту. Маючи ефективний приклад співпраці з іншими виробниками у вигляді нашої платформи Open Agribusiness, ми вирішили створити подібний портал для здійснення спільних залізничних та автомобільних перевезень», – зазначає Микола Мірошниченко, директор з логістики Кернел.

«Завдяки Transithub ми плануємо забезпечити збільшення обігу наших вагонів та значно спростити логістичну складову роботи як нашої компанії, так і інших учасників ринку. Звісно, з допомогою такого способу ми не покриємо 100% наших перевезень. Однак, якщо ця цифра сягне навіть 10%, вважатимемо це хорошим результатом. Впевнений, що функціонал Transithub високо оцінять як трейдерські компанії і приватні експедитори, так і власники елеваторів, з яких відвантажуватиметься продукція», – коментує Михайло Кравченко, керівник відділу забезпечення рухомим складом Кернел.

Читайте також: Кернел запустив онлайн-платформу Open Agribusiness для аграріїв

Яким чином відбувається співпраця Кернел та користувачів порталу? Закупівельник Кернел купує на певному елеваторі визначений об’єм продукції. Після цього аналітик з питань логістики подає на розгляд плани відвантажень згідно з конкретною торговою програмою. Всі отримані дані вносяться в базу із зазначенням станції, культури, кількості наявних і потрібних вагонів, після чого публікуються у відкритому доступі на Transithub. Всі зареєстровані користувачі миттєво отримують сповіщення і можуть надсилати у відповідь заявки на участь в перевезенні. Система проста й інтуїтивно зрозуміла, та разом з цим достатньо ефективна. До того ж, доступ до Transithub можна здійснити з будь-якого пристрою, що робить його зручним у використанні в будь-який момент часу.

Портал уже функціонує в тестовому режимі. У перспективі Кернел планує додати ще кілька функціональних можливостей, зокрема калькулятор тарифів та інтерактивну карта з усіма даними по відвантаженням. Будучи відкритою компанією Кернел дає можливість партнерам зробити свій бізнес більш ефективним та інноваційним.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kernel-zapustyv-pershyj-v-ukrayini-servis-dlya-spilnyh-vantazhnyh-perevezen-silhospprodukciyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати