Tempo950x100

Tempo300x100

KMZ Industries розширює команду топ-менеджерів

KMZ Industries розширює команду топ-менеджерів

На новій посаді Борис Рибачук буде курирувати продажі в Україні і на експортних ринках, маркетинг, клієнтську підтримку і розвиток нових напрямків бізнесу компанії.

«На даний момент у нас одна з кращих команд з продажів у галузі, що допомагає вибудовувати довгострокові партнерскі відносини з нашими клієнтами. В цьому році наш бізнес зростає більш ніж на 60%, як наслідок зростання довіри клієнтів. Ми бачимо величезний потенціал українського агросектору, нові ніші і можливості, які хотіли б реалізувати», – говорить Валерія Калашник, генеральний директор KMZ Industries.

«Борис Рибачук і раніше курирував стратегічні питання розвитку продажів, його прихід в оперативне управління допоможе компанії в більший мірі скористатися ринковими можливостями і підтримувати високий темп розвитку», – упевнений Андрій Носок, керуючий директор компанії Dragon Capital.

У той же час Андрій Попов, який обіймає посаду директора з продажу, займеться побудовою міжнародної кар’єри в іншій галузі. «Я завжди хотів спробувати свої сили в якості управлінця на глобальному ринку, хоча це рішення далося мені не легко, так як потенціал ринку та професійні виклики, які стояли переді мною в KMZ Industries були дуже високі і сильно мотивували. Мені буде дуже не вистачати колективу компанії, з якими ми досягли дуже хороших результатів і у якого я багато чого встиг навчитися». «Ми вдячні Андрію Попову за його внесок у розвиток компанії і щиро бажаємо йому нових перемог на міжнародному рівні», – зазначила Валерія Калашник.

Довідка: KMZ Industries – провідний виробник елеваторних комплексів в Україні, який знаходиться в управлінні інвестиційної компанії Dragon Capital. Компанія має в своєму активі більше 5000 успішно реалізованих проектів в Україні, Молдові, Казахстані, Росії, країнах Балтії та Близького Сходу

 

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kmz-industries-rozshyryuye-komandu-top-menedzheriv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати