Tempo950x100

Tempo300x100

Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові іноваційні продукти

Компанія UKRAVIT постійно рухається вперед, створюючи нові іноваційні продукти

При цьому, щорічно Компанія збільшує обсяги виробництва та реалізації власної продукції. Про це повідомив директор компанії «Укравіт Агро» Євген Семененко під час прес-конференції з підбиття підсумків діяльності Компанії UKRAVIT на українському агроринку в поточному році, пише Аgronews.ua.

«Стратегія, яка була обрана Компанією минулого року, повністю себе виправдала – суттєво збільшилося використання українськими фермерами всієї лінійки продуктів Компанії UKRAVIT, що налічує понад 130 найменувань»,- зауважив Євген Семененко.

Директор «Укравіт Агро» зазначив, що значна частина великих господарств та агрохолдингів, які раніше принципово не використовували продукцію українських виробників, на сьогодні, спробувавши препарати комплексної системи захисту рослин компанії UKRAVIT, вже наступного року готові застосовувати їх повністю за всією системою.

«Своїм потенційним клієнтам ми пропонуємо 1-2 продукти для системи комплексного захисту рослин задля випробовування на 5-10 га посівної площі. І це дає свою ефективність»,- пояснив Євген Семененко.

Директор «Укравіт Агро» також звернув увагу, що в UKRAVIT  налагоджено потужне виробництво добрив з мікроелементами. Як і на ринку ЗЗР, в цьому сегменті Компанії також вдалося збільшити обсяги реалізації порівняно з минулим роком – і в літрах/кілограмах і в грошовому виразі. За словами Євгена Семененка, якщо оцінювати в цілому український ринок мікродобрив, що почав активно розвиватися приблизно з 2001 року, то на сьогоднішній день UKRAVIT покриває вже 10 млн. га посівної площі країни, а всього можна покрити 30 млн. га. Саме тому, Компанія планує нарощувати присутність на даному ринку.

Також він повідомив, що UKRAVIT вкладає суттєві інвестиції в побудову нової лінії для виробництва мікродобрив. В свою чергу, фахівці Компанії постійно проводять розробки нових мікродобрив в лабораторних умовах для того, щоб на наступний рік  представити споживачам декілька нових продуктів, зокрема, «Авангард» з кремнієм та продукти на основі амінокислот.

Під час прес-конференції Євген Семененко торкнувся і питання позицій Компанії на зовнішніх ринках.

«Стосовно експорту варто відзначити, що цим ми почали займатися активно з 2015 року. В Грузії та Молдові, куди ми наразі експортуємо свою продукцію, вона посідає значне місце на ринку ЗЗР та мікродобрив цих країн. Про це говорить зростання експортних обсягів.  В подальшому ми плануємо розширювати свою присутність на ринку СНД»,- підкреслив Євген Семененко.  

Зі свого боку, керівник відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР групи компаній UKRAVIT Олександр Мигловець зазначив, що  Компанія постійно рухається вперед, створюючи нові інноваційні продукти, з урахуванням умов як українських споживачів, так і експортних ринків, куди поставляється продукція українського лідера у виробництві ЗЗР та мікродобрив.  

Він повідомив, що у 2017 році Компанія представила ринку три нових продукти. Це два гербіциди: перший з них розрахований на знищення бур’янів в посівах сої, а другий – для застосування в посівах зернових колосових культур. Третій продукт – це фунгіцид «Делавіт», що застосовується для захисту плодово-ягідних насаджень.

«На сьогодні UKRAVIT має найбільший портфель продуктів серед виробників ЗЗР та мікродобрив в Європі та Азії. На початку 2018 року наш портфель збільшиться ще на 7 продуктів і становитиме 142 продукти. Маючи широку лінійку продукції, ми надаємо аграріям комплексні рішення щодо захисту польових культур, плодово-ягідних насаджень, овочевої групи відкритого та закритого грунту, певних нішевих культур», – зазначив Олександр Мигловець.

Довідка: UKRAVIT – один із лідерів ринку засобів захисту рослин. Виробляє та продає пестициди, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:
ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, вул. Дегтярівська, 25/1.
Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 7
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kompaniya-ukravit-postijno-ruhayetsya-vpered-stvoryuyuchy-novi-inovacijni-produkty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати