Tempo950x100

Tempo300x100

Компенсації аграріям будуть виплачувати через Ощадбанк

Компенсації аграріям будуть виплачувати через Ощадбанк

Про це йдеться в офіційному прес-релізі фінустанови.

Відкривши рахунок і здійснивши оплату техніки та обладнання через Ощадбанк, сільгоспвиробники отримають 20% компенсації на безповоротній основі.

«Для Ощадбанку підтримка сільгоспвиробників, що формують аграрну міць держави, є стратегічно важливою. Запровадження такої програми – приклад своєчасної ініціативи уряду, адже компенсація вартості техніки є інструментом, який враховує як інтереси національних виробників, так і інтереси сільгоспвиробників, які потребують техніку. Наразі ми очікуємо великий інтерес від виробників щодо участі у програмі, та вже розпочали прийом документів. Зі свого боку в банку створили зручні та лояльні умови для своїх клієнтів-аграріїв, наприклад, обробка пакету документів буде безкоштовною», – зазначила директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу Ощадбанку Інна Кравчук

Довідка: За бюджетною програмою на 2017 рік передбачено 550 млн грн у рамках держпідтримки аграрних виробників. На 2018 р. планується збільшення до 900 млн грн, а у 2019-2021 рр. – до 1,5 млрд грн.
Перелік техніки, 20% вартості якої компенсується за рахунок коштів державного бюджету розміщений за посиланням.

Процедура надання часткової (20%) компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва за посиланням.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kompensaciyi-ahrariyam-budut-vyplachuvaty-cherez-oshchadbank
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати