Tempo950x100

Tempo300x100

Комплексні рішення для зернобобових культур від «UKRAVIT»

Комплексні рішення для зернобобових культур від «UKRAVIT»

Конференція зацікавила виробників і споживачів бобових з України, Німеччини, Ізраїлю, Канади, Естонії, Пакистану, Австралії, ПАР, Єгипту та інших країн.

За словами керівника відділу розвитку продуктів та сервісів ЗЗР «UKRAVIT» Олександра Мигловця, компанія бере участь у конференції вже вдруге. Однак на відміну від минулого року, сьогодні вона виступила не лише в якості учасника, але й як партнер. Цього року фахівці «UKRAVIT» спільно з організаторами заклали демонстраційні поля в Київській, Львівській та Херсонських областях, щоб показати аграріям з різних кліматичних зон свої системи захисту та підживлення в дії.  

„Виходячи з потреб аграріїв, компанія «UKRAVIT» тривалий час вивчала особливості вирощування нуту, сочевиці та квасолі в Україні, – розповів пан Олександр. – Тож на відміну від більшості компаній, які надають переважно вибіркові рішення, ми пропонуємо комплексний підхід – від протруювання до десикації. Крім того, ми розробляємо індивідуальні рішення захисту та підживлення зернобобових культур для конкретних господарств. І аграрії, які ними скористалися, високо оцінили їхню ефективність”.  

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kompleksni-rishennya-dlya-zernobobovyh-kultur-vid-ukravit
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати