Tempo950x100

Tempo300x100

Конкурент “Рошен” заявив, що продовжить судитися за “Київський торт”

Конкурент “Рошен” заявив, що продовжить судитися за “Київський торт”

ТОВ “Белларія” планує оскаржувати рішення Господарського суду Києва, яке забороняє використовувати в своїй продукції назву “Київський торт” і графічні елементи у вигляді листя каштана. Також суд зобов’язав компанію і рітейлер “Ашан” вилучити з обігу і знищити всі упаковки та етикетки для тортів, які містять такі позначення.

Представник ТОВ “Белларія” повідомив Delo.UA, що на сьогоднішній день дане рішення Господарського суду від 21 березня 2018 р. не вступило в законну силу, оскільки компанія має намір оскаржувати це рішення і підготувала відповідну апеляційну скаргу.

Згідно із законодавством, на подачу апеляційної скарги надається  строк в 20 календарних днів.

27 березня повідомлялося, що Господарський суд Києва задовольнив позовні вимоги корпорації Рошен до ТОВ “Белларія” і “Ашан”.

Корпорація “Рошен” судилася з цими компаніями за права інтелектуальної власності при випуску продукції під торговою маркою “Київський торт” і торт “Київський”. У корпорації заявляли, що покупець може сплутати упаковку торта “Беллариї” з “Київським тортом” виробництва “Рошен”.

Товарний знак “Київський торт” визнано добре відомим в Україні за рішенням Апеляційної палати Державної служби інтелектуальної власності від 28 квітня 2017 року.

Як повідомлялося, в грудні 2017 року Антимонопольний комітет України оштрафував “Київхліб” на 219 тис. грн за схожий на упаковку корпорації “Рошен” оформлення торта “Казковий ключик”. В АМКУ зазначили, що “Рошен” почав раніше використовувати оформлення упаковки для свого торта, тому використання схожої упаковки “Київхлібом” може призвести до змішування з діяльністю корпорації “Рошен”.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/konkurent-roshen-zayavyv-shcho-prodovzhyt-sudytysya-za-kyyivskyj-tort
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати