Tempo950x100

Tempo300x100

Корпорація “Рошен” інвестує 90 млн грн у створення Roshen Plaza

Корпорація “Рошен” інвестує 90 млн грн у створення Roshen Plaza

Корпорація “Рошен” у поточному році інвестує 90 млн грн в створення громадського простору на території Київської кондитерської фабрики “Рошен”. Проект під робочою назвою “Рошен Плаза передбачає реконструкції та благоустрій території Київської кондитерської фабрики Roshen, повідомляє Національний Промисловий Портал.

Наприкінці весни на території фабрики буде відкрито демонстраційний центр з лінією виробництва шоколаду, де можна буде побачити тонкощі і особливості виготовлення солодощів, а до кінця року буде завершено перший етап благоустрою площі і відкритий безкоштовний сезонний каток.

Другий етап благоустрою завершиться у 2019 році, він передбачає встановлення динамічного фонтану і створення технічного комплексу для відеопроекції і світло-музичного шоу.

Сама ж фабрика не припинить своє існування, але її потужності будуть зменшені. Зокрема, в компанії “Рошен” запевнили, що “Київський торт” і надалі буде вироблятися на Київській кондитерській фабриці.

“На території фабрики залишиться частина виробничих приміщень, в одному з корпусів буде знаходитися офіс компанії, а також розташуються об’єкти громадського призначення”, – повідомили в корпорації.

У корпорації зазначили, що концепція суспільного простору знаходиться в процесі доопрацювання, а роботи з реконструкції, імовірно, будуть закінчені до 2020 року.

Перегляди: 14
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/korporaciya-roshen-investuye-90-mln-hrn-u-stvorennya-roshen-plaza
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати