Tempo950x100

Tempo300x100

Корпорацію Roshen звинуватили у “війні” із вдовою

Корпорацію Roshen звинуватили у “війні” із вдовою

У вдови дистриб’ютора компанії Roshen Ігоря Кісліцина вже два роки триває конфлікт із кондитерською компанією президента Порошенка.

Про це під час прес-конференції в інформаційному агенстві УНІАН повідомив адвокат Андрій Кінаш, передає UA1.

За словами адвоката, через представників Roshen Валентина Кісліцина два роки не може успадкувати бізнес свого чоловіка.

“Представники корпорації Roshen звинуватили Валентину у вбивстві свого чоловіка. Перед смертю в нього був конфлікт з керівництвом Roshen, йому пропонували віддати його бізнес. Корпорація Roshen оголосила війну вдові менеджера, який пропрацював більше 20 років. Нотаріус, проти якої відкрито 5 кримінальних справ, відмовляється видати Валентині свідоцтво на право власності спадкового майна”, – заявив Кінаш.

Адвокат заявив, що доступ вдови Кісліцина до її підприємства блокується шляхом підробки документів. Крім того, з підприємства виведено всі активи та техніку. Сама Кісліцина сумнівається, що смерть її чоловіка випадкова.

“Вищі керівники корпорації Roshen, зокрема Костянтин Май, вдаються до свавілля, що не вкладається в голові”, – наголосила Валентина.

Натомість топ-менеджер корпорації “Рошен” Костянтин Май заявив, що Roshen у цій ситуації не винен, а мова йде про сімейні конфлікти вдови Кісліцина та його мами.

“Дійсно, Ігор Кісліцин довго працював у корпорації. Дистрибуція була передана йому у власність. Коли він помер, співпраця з цим підприємством, власник якого помер, неможлива. На рахунку компанії зараз є 8 млн грн, техніка передана в оренду”, – сказав Костянтин Май.

Народний депутат Віталій Купрій, до якого звернулась вдова загиблого, ініціюватиме депутатське звернення до президента Петра Порошенка та Генерального прокурора Юрія Луценка з проханням втрутитись у ситуацію.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/korporaciyu-roshen-zvynuvatyly-u-vijni-iz-vdovoyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати