Кожна 10-та пляшка соку в світі зроблена з українських фруктів та ягід

Кожна 10-та пляшка соку в світі зроблена з українських фруктів та ягід

Вже який рік поспіль компанія з України займає третю лідерську позицію в рейтингу найбільших виробників концентрованих соків в Європі, пише delo.ua.

Мова йде про групу компаній T. B. Fruit, до складу якої входять сім заводів по переробці фруктів і овочів, чотири з яких знаходяться в Україні (інші — у Польщі та Молдові). Українському споживачеві компанія відома соків прямого віджиму ТМ “Galicia”, а світ знає T. B. Fruit як потужного виробника концентрованих натуральних соків.

Загальна потужність переробних заводів T. B. Fruit становить 1 млн тонн фруктів, овочів і ягід. А це, відповідно, майже 150 тисяч тонн концентрованого соку щорічно.

У минулому році з фруктів і ягід, перероблених на заводах компанії, була зроблена кожна 10-я пляшка соку в світі і кожна 4-а пляшка яблучного соку в США (у 2014 році T. B. Fruit був найбільшим експортером яблучного концентрованого соку в США).

З української сировини виготовляються сотні торгових марок у світі. Концентровані соки виробництва T. B. Fruit поставляються глобальних лідерів, таких як Nestle, PepsiCo, Coca-Cola, Refresco, Eckes-Granini. В Україні з концентрованого соку T. B. Fruit виготовляють соки для таких відомих українських брендів як: Sandora, “Садочок”, “Сандорик”, Rich, “Живчик” та ін.

Засновник і власник T. B. Fruit Тарас Барщовський повідомив, що у 2020 році географія експорту продукції компанії (близько 90%) налічує 40 країн світу, серед яких важкодоступні для українського виробника ринки США, Європи, Японії, Ізраїлю. А ці країни дуже уважно ставляться до якості сировини, що надходить до них.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kozhna-10-ta-plyashka-soku-v-sviti-zroblena-z-ukrayinskyh-fruktiv-ta-yahid
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати