Tempo950x100

Tempo300x100

Краще б трактор: фермери знайшли частку космічного корабля Ілона Маска

Краще б трактор: фермери знайшли частку космічного корабля Ілона Маска

“Привіт з космосу” виявили Амелі Гуссенс і її супутник Етьєн Менгуі, єдині мешканці острова Кеменес, повідомляє видання Le Figaro, пише НВ.

“Він йшов по краю острова, щоб подивитися на захід. Коли він побачив цей об’єкт, він побіг на ферму, щоб розповісти мені про свою знахідку. Спочатку ми подумали, що це човен, нарешті, очищаючи шар під водоростями і черепашками, ми виявили невелику пластину з логотипом SpaceX”, – говорить Амелі.

Пара негайно попередила Регіональний оперативний центр зі спостереження і порятунку (CROSS) Корса, розташований в місті Плуарцель.В Twitter двоє жителів острова навіть спробували зв’язатися з компанією SpaceX.

“Привіт, Ілон Маск, подивися, що від SpaceX ми знайшли на березі Кеменеса, острова, на якому ми живемо. До речі, ти не пошлеш в космос електричний трактор? Нам потрібен один!”, – написали в Twitter фермери.

Інтернет-користувачі Twitter припускають, що це може бути “захистом верхній частині вантажного корабля Dragon CRS11”. Чекаючи відповіді від SpaceX, пара відбуксирувала об’єкт в безпечне місце на острові, щоб його не пошкодив прилив.

Французькі журналісти відзначають, що відкриття цього загадкового об’єкта, принаймні, може привернути увагу до острову Кеменес і його жителів. Оселившись на острові в січні 2018 року, Амелі і Етьєн хочуть розвивати діяльність ферми, виробляючи картоплю, часник та інші овочі.

“На острові ми живемо в повній енергетичній автономії, інтерес для відвідувачів буде полягати в тому, щоб спостерігати, як це працює, насолоджуючись природою Кеменеса”, – говорить Амелі.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/krashche-b-traktor-fermery-znajshly-chastku-kosmichnoho-korablya-ilona-maska
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати