Tempo950x100

Tempo300x100

Кропивницькі кондитери мріють скласти конкуренцію «Рошену», «Світочу» та АВК

Кропивницькі кондитери мріють скласти конкуренцію «Рошену», «Світочу» та АВК

Їхня мета – відродити кондитерську галузь у Кропивницькому, пише zpu.kr.ua.

Для цього у них є досвід (у 2000-му запускали «Ласку», яка нині входить у трійку кращих виробників морозива в Україні), бізнес-план і здорові амбіції.

«Ми розуміємо, що сьогодні ринок кондитерки перенасичений, знайти в цій ніші власне місце можна виключно завдяки якісній конкурентній продукції. Ми не можемо собі дозволити працювати не те, щоб гірше, а навіть так само, як це роблять інші. Ми маємо бути кращими, у нас має бути смачніше і при цьому не дорожче, ніж у колег по цеху», – зауважив Костянтин Чередник.

Сьогодні фабрика діє у міні-форматі «Східні ласощі», але вже наступного року має запрацювати проект по відродженню великої кондитерської фабрики з загальними внутрішніми інвестиціями понад п’ять мільйонів доларів протягом п’яти років. За цей час планують створити 500 додаткових робочих місць та розбудувати торгову мережу для збуту продукції.

Оновлену фабрику планують запустити на території селища Гірничого.

На першому етапі виготовлятимуть вафлі, на другому – цукерки.

«Мріємо виготовляти складні смачні цукерки, торти, щороку запускати нову лінію продукції, за п’ять років – увійти в топ-20 кондитерських підприємств України», – так коротко описав пан Чередник плани на найближчу перспективу.

До слова, керівництво майбутньої фабрики вже сьогодні виношує ідею назвати її «Кропі-груп» і з цією назвою виходити на нові, зокрема, й закордонні ринки. Якщо ізраїльські гурмани вже обожнюють продукцію наших кондитерів, то зі США та іншими лише ведуться перемовини про торгівлю.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kropyvnycki-kondytery-mriyut-sklasty-konkurenciyu-roshenu-svitochu-ta-avk
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати