KSG Agro продав частину своїх активів

KSG Agro продав частину своїх активів

“У березні 2019 року група погодилася продати свою 100%-ву частку в ТОВ “Гончарово” третій стороні за $404 тис.”, – йдеться у річному фінансовому звіті агрохолдингу KSG Agro, пише fixygen.ua.

Власником “Гончарово” до березня-2019 була компанія KSG Agricultural and Industrial Holding Limited, кінцевим бенефіціаром якої є співвласник KSG Agro Сергій Касьянов. За даними держреєстру юросіб і фізосіб-підприємців, нині власником “Гончарово” є кіпрська “Дніпро Агро Альянс” (35%) і ТОВ “Бук Інвест” (65%). Кінцеві бенефіціари “Дніпро Агро Альянсу” – Євген і Василь Астионы і Михайло Кошляк, бенефіціари “Бук Інвест” – Лукашук Віталій і Тетяна Фастовець. Як повідомлялося, агрохолдинг KSG Agro за підсумками 2018 року скоротив чистий прибуток в 3 рази, до $310 тис., збільшив виручку до $24,76 млн (+7%).

Вертикально інтегрований холдинг KSG Аgro займається виробництвом, зберіганням, переробкою і продажем зернових та олійних культур і свинарством. До кінця 2018 року земельний банк холдингу в Україні становив близько 27 тис. га.

“Дніпро Агро Груп” – вертикально інтегрована група компаній, основним напрямком діяльності якої є виробництво, зберігання, продаж зернових і олійних культур. До її складу входять підприємства по зберіганню ТОВ “Синельникове-Агро”, ТОВ “Фісаковський елеватор” та вирощування сільгоспкультур ТОВ “Відродження”, ТОВ “Кам’янське Агро”, ТОВ “Дніпроагроальянс”, ТОВ “Агрофірма Схід Агро”. Група в 2018 році збільшила земельний банк до 50,3 тис. га (+16%, або на 7 тис. га), подвоїла потужність елеваторів – до 124 тис. тонн, а також запустила проект по свинарству на 1,3 тис. голів.
 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ksg-agro-prodav-chastynu-svoyih-aktyviv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати