Tempo950x100

Tempo300x100

Кубічні кавуни, зоряні огірки і серцеві яблука: модні агроновинки вже в Україні

Кубічні кавуни, зоряні огірки і серцеві яблука: модні агроновинки вже в Україні

Про це пише kurkul.com.

Незвичні продукти Валерій Подольський вирощує з минулого сезону. Сама технологія виробництва фігурних овочів не нова, але потрібно було адаптувати її до українських реалій. Фермер самостійно створив макети майбутніх контейнерів з харчового полікарбонату і знайшов підприємство, яке їх виготовило.

«Рік тому, коли я запустив свій проект, в Україні не існувало промислової технології вирощування кубічних кавунів. Тому перший рік реалізації проекту був експериментальний. Необхідно було відпрацювати технологію методом проб і помилок», — розказав Валерій Подольський.

Як виявилося, вирощування кубічного кавуна мало відрізняється від вирощування звичайного кавуна. Коли діаметр плоду збільшиться до 20 см його необхідно помістити в кубічну форму, де він і буде дозрівати.

Проблем з реалізацією кубічного врожаю у фермера не було. Новинку розібрали, як тільки дізналися про неї. Зараз Валерій Подольський вирощує не тільки кавуни незвичної форми, а і яблука та огірки у формі серця. Такі фрукти та овочі користуються популярністю у ресторанів, дизайнерів з оформлення вітрин і корпоративному бізнесі.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kubichni-kavuny-zoryani-ohirky-i-sercevi-yabluka-modni-ahronovynky-vzhe-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати