Tempo950x100

Tempo300x100

“Київхліб” під час карантину випускатиме всю продукцію в упаковці

“Київхліб” під час карантину випускатиме всю продукцію в упаковці

Найбільший столичний виробник хліба і хлібобулочних виробів компанія “Київхліб” заявила про готовність задовольнити підвищений попит на хліб і хлібобулочні вироби під час карантину і перейшла на випуск всієї продукції в упаковці.

Про це повідомила прес-служба компанії, пише УНІАН.

“Компанія “Київхліб” перейшла на випуск всієї продукції, в першу чергу хлібобулочних виробів, в упаковці. Це дозволить виключити зайвий контакт з хлібом в період посилених заходів епідеміологічного контролю”, – наводяться в повідомленні слова виконавчого директора цеху №1 Юлії Дученко.

За її словами, компанія “готова забезпечити підвищений попит киян та мешканців області всім асортиментом хлібобулочних виробів у разі різкого підвищення попиту на період карантинних заходів як через власну мережу магазинів, так і через найбільші торгові мережі, де продається продукція “Київхлібу”.

Зазначається, що з моменту введення в Києві карантину компанія посилила контроль за виробництвом, зокрема, збільшила кількість станцій для дезінфекції рук безпосередньо на виробництві, обсяг дезінфікуючих засобів у лабораторіях, офісах і інших виробничих приміщеннях.

Згідно з повідомленням, всі працівники перед початком зміни проходять обов’язковий медогляд, працівники з мінімальними симптомами зараження залишаються вдома. Крім того, на постійній основі на території виробництва працює медперсонал. “Ми робимо все можливе, щоб наші працівники та споживачі були в безпеці. Уважно стежимо за тим, що відбувається за межами підприємства, щоб адекватно й своєчасно реагувати для захисту своїх працівників і споживачів відповідно до вимог МОЗ”, – цитує прес-служба Дученко.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/kyyivhlib-pid-chas-karantynu-vypuskatyme-vsyu-produkciyu-v-upakovci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати