Tempo950x100

Tempo300x100

Ліміт і референдум: Зеленський розповів, як зміниться закон про продаж землі

Ліміт і референдум: Зеленський розповів, як зміниться закон про продаж землі

Президент України Володимир Зеленський  у відеозверненні знову наголосив, що перед другим читанням до законопроекту про відкриття ринку земель сільськогосподарського призначення буде внесено норму про можливість продажу землі іноземцям лише після проведення всеукраїнського референдуму, а також буде зменшено граничний ліміт із концентрації землі в одних руках.

“Земля наша українська. Пишаємось, що прийняли закон у першому читанні, проголосували за зняття мораторію з продажу землі. Кожен українець стане власником своєї землі.

Перед другим читанням ми внесемо зміни…про те, що можливість придбати українську землю іноземцями (фізичними та юридичними особами – ред.)  буде тільки після рішення референдуму…Пакет законопроєктів про народовладдя обов’язково приймемо найближчим часом.

Перед другим читанням зменшимо ліміт (кількість землі в одних руках після зняття мораторію на продаж – ред.). І наступного року ми плануємо – і це вже затверджено в новому бюджеті – виділити 4 мільярди на підтримку маленьких фермерів.

Щоб наші маленькі фермери ставали великими”, – наголосив Володимир Зеленський.

Як повідомлялося раніше, закон про ринок землі у першому читанні підтримали “слуги народу” й 13 позафракційних нардепів.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/limit-i-referendum-zelenskyj-rozpoviv-yak-zminytsya-zakon-pro-prodazh-zemli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати