Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» дебютують на виставці в Німеччині

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» дебютують на виставці в Німеччині

Захід триватиме з 29 вересня по 7 жовтня.

На відкритому майданчику компанія представить дискову борону ДУКАТ-6 з робочою шириною захвату 6 метрів. Агрегат укомплектований двома П-подібними змінними катками, відрізняються великою несучою здатністю. За рахунок контакту «грунт» з «грунтом» П-подібний профіль забезпечує ощадливу обробку грунту, відкриваючи доступ поживним речовинам і створюючи оптимальний баланс температури і вологи. Знаряддя володіє функцією самоочищення і не потребує додаткового обслуговування.

«Такий вибір техніки не випадковий, – коментує директор з продажу Агродивізіона Едуард Чудопалов. – За відгуками нашого офіційного представника в Німеччині, саме така машина найбільш затребувана на даному ринку. Німецькі аграрії педантично ставляться до природних ресурсів і віддають перевагу органічному землеробству. Сьогодні екологічне землеробство дотується на державному рівні».

Е. Чудопалов також зазначив, що в лінійці ДУКАТІВ реалізований комплекс унікальних рішень, виконаних з урахуванням тенденцій, що переважають у європейському сільськогосподарському секторі. Залежно від способу грунтообробки, типу ґрунту і кліматичної зони дискові агрегати також можна оснастити прутково-клітьовим, гумовим, тарілчастим або зубчастим катком.

«За тематикою біологічного землеробства ми також будемо пропонувати німецьким фермерам нашу оновлену зубопружинну широкозахватну борону ЛІРУ, яка добре себе зарекомендувала і користується великим попитом у аграріїв», – говорить директор з продажу.

У Штутгарті у «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» заплановано ряд зустрічей і переговорів з клієнтами з Ганновера, з потенційними німецькими партнерами та офіційними дистриб’юторами з Угорщини, Болгарії, Сербії.

«Наше завдання домовитися з існуючими продавцями на ринку Німеччини, розширити дилерську мережу і збільшити обсяг поставок нашої техніки в Європу», – резюмує Едуард Чудопалов.
 

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

Landwirtschaftliches Hauptfest 2018 стане 100 ювілейною виставкою. Захід проводиться у форматі ярмарку. Виставковий комплекс в 130 тис м2 щорічно збирає близько 700 експонентів і понад 200 тис. відвідувачів.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-debyutuyut-na-vystavci-v-nimechchyni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати