«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» дебютують на виставці в Німеччині

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» дебютують на виставці в Німеччині

Захід триватиме з 29 вересня по 7 жовтня.

На відкритому майданчику компанія представить дискову борону ДУКАТ-6 з робочою шириною захвату 6 метрів. Агрегат укомплектований двома П-подібними змінними катками, відрізняються великою несучою здатністю. За рахунок контакту «грунт» з «грунтом» П-подібний профіль забезпечує ощадливу обробку грунту, відкриваючи доступ поживним речовинам і створюючи оптимальний баланс температури і вологи. Знаряддя володіє функцією самоочищення і не потребує додаткового обслуговування.

«Такий вибір техніки не випадковий, – коментує директор з продажу Агродивізіона Едуард Чудопалов. – За відгуками нашого офіційного представника в Німеччині, саме така машина найбільш затребувана на даному ринку. Німецькі аграрії педантично ставляться до природних ресурсів і віддають перевагу органічному землеробству. Сьогодні екологічне землеробство дотується на державному рівні».

Е. Чудопалов також зазначив, що в лінійці ДУКАТІВ реалізований комплекс унікальних рішень, виконаних з урахуванням тенденцій, що переважають у європейському сільськогосподарському секторі. Залежно від способу грунтообробки, типу ґрунту і кліматичної зони дискові агрегати також можна оснастити прутково-клітьовим, гумовим, тарілчастим або зубчастим катком.

«За тематикою біологічного землеробства ми також будемо пропонувати німецьким фермерам нашу оновлену зубопружинну широкозахватну борону ЛІРУ, яка добре себе зарекомендувала і користується великим попитом у аграріїв», – говорить директор з продажу.

У Штутгарті у «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» заплановано ряд зустрічей і переговорів з клієнтами з Ганновера, з потенційними німецькими партнерами та офіційними дистриб’юторами з Угорщини, Болгарії, Сербії.

«Наше завдання домовитися з існуючими продавцями на ринку Німеччини, розширити дилерську мережу і збільшити обсяг поставок нашої техніки в Європу», – резюмує Едуард Чудопалов.
 

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

Landwirtschaftliches Hauptfest 2018 стане 100 ювілейною виставкою. Захід проводиться у форматі ярмарку. Виставковий комплекс в 130 тис м2 щорічно збирає близько 700 експонентів і понад 200 тис. відвідувачів.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-debyutuyut-na-vystavci-v-nimechchyni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    23 Квітня

    Делегація Мінагрополітики ознайомилася з досвідом виконання Північною Македонією аграрних програм для вступу в ЄС

    У Фінляндії запустили в продаж кавовий бленд, створений штучним інтелектом

    Польща планує обмежити використання ГМ сировини у виробництві кормів

    Піца і торти можуть вбити: у МОЗ розповіли, яка їжа підвищує ризик смерті

    БІЛЬШЕ НОВИН