Tempo950x100

Tempo300x100

«Лозівські Машини» і ХАРП дебютують у виставці північноамериканського континенту

«Лозівські Машини» і ХАРП дебютують у виставці північноамериканського континенту

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» у польовій і стаціонарній експозиції продемонструють зразки енергоефективних інноваційних дискових борін «ДУКАТ». Дана лінійка борін – одна з повномасштабних у світі, представлена агрегатами шириною захвату від 2,5 до 16,75 м.

Запорука успішної експлуатації сучасної агротехніки – якісні комплектуючі. Одними з таких компонентів, які входять в комплектацію «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» є підшипники і вузли ХАРП – необслуговувані перевірені рішення з збільшеним терміном служби.

На виставці ХАРП представить окремий стенд, що включає весь асортимент продукції для ефективного фермерства – підшипники HARP AGRO c супернадійними системами ущільнень підвищеної герметичності X-SHIELD, ступичні підшипникові вузли HARP AGRO UNIT, корпусні підшипники серій UC (YAR), ES (YET), EX (YEL) і лінійки вузлів на базі даних підшипників.

Стенд «ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН» і ХАРП: N-659

Місце проведення: Сanada’s Outdoor Park, Woodstock, Ontario

Довідка:
«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень.

Харківський підшипниковий завод (ХАРП) – провідне в СНД підприємство з виробництва підшипників і підшипникових вузлів для підприємств сільськогосподарського машинобудування, залізничної галузі, автомобільної промисловості, гірничо-металургійного комплексу і загального машинобудування.

Canada’s Outdoor Farm Show – найбільша національна виставка Канади, що демонструє інноваційні і технологічно просунуті сільськогосподарські продукти і послуги.

[[{“fid”:”520358″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-i-harp-debyutuyut-u-vystavci-pivnichnoamerykanskoho-kontynentu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати