Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» починають експортні поставки сільгосптехніки на північноамериканський континент

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» починають експортні поставки сільгосптехніки на північноамериканський континент

Захід пройшов 11-13 вересня в м. Вудсток провінції Онтаріо (Канада) і зібрав дилерів, фермерів і фахівців галузі з усього континенту. Серед більш ніж 40 тисяч учасників виставки, яка демонструє найбільш інноваційні і технологічно просунуті сільськогосподарські продукти і послуги, вперше досягнення в області українського сільгоспмашинобудування продемонстрував український виробник.

«Для нас велика честь представляти «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» на ринку Канади, – говорить Віце-президент з маркетингу та продажу Роман Гіршфельд. – Після початку дії Угоди про зону вільної торгівлі ввізні, мита на українську техніку скасовані, а процес експорту значно спрощено. Українським виробникам це дає значну конкурентну перевагу на ринку північноамериканського континенту. За що варто сказати окреме спасибі уряду України».

Найбільші преференції на імпорт українських товарів до Канади отримали виробники ряду галузей, серед яких і машинобудування. Зокрема, канадський ринок зацікавлений в техніці з високою часткою інтелектуальних складових.

«Канадське сільське господарство – одне з найбільш продуктивних у світі з швидким темпом продуктивності праці і зростанням обсягів виробництва. Місцеві фермери зацікавлені в якісній інноваційної агротехніці, яка підвищує урожайність і рентабельність господарств. Саме таку техніку здатні запропонувати «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – енергоефективну, надійну, орієнтовану на всі види землеробства, різноманітність ґрунтів, регіонів і кліматичних зон», – зазначає Роман Гіршфельд.

Високі показники грунтообробки, а також переваги інноваційних рішень, закладених в агрегати вітчизняного виробництва, «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» на виставці демонстрували на прикладі дискової борони «ДУКАТ-6». До речі, дана лінійка борін – одна з повномасштабних у світі, представлена агрегатами шириною захвату від 2,5 до 16,75 м.

[[{“fid”:”523923″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Результатом польового і стаціонарного демонстрування техніки, а також проведення переговорів з рядом компаній північноамериканського континенту стали попередні домовленості про вибудовування партнерських взаємин і подальшої спільної роботи.

Зокрема у «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» з’явився офіційний дистриб’ютор, канадська компанія «Higginson Farm Equipment», яка понад 100 років працює на ринку продажу сільськогосподарської техніки. Найближчим часом сторони підпишуть відповідну угоду, яка дозволить здійснювати прямі поставки техніки «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» на територію Канади.

«Higginson Farm Equipment» співпрацює з низкою дилерів, які продають техніку кінцевому покупцеві. Один з найбільших регіональних дилерів з провінції Альберто вже проявив великий інтерес до агрегатів українського виробника. Крім того, в регіоні Онтаріо заплановано проведення серії демо-показів для того, щоб більша кількість канадських фермерів змогли переконатися в інноваційності та надійності агротехніки «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН».

[[{“fid”:”523926″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

«Переконаний, що за першими постачаннями техніки на ринок Канади відбудеться стрімке розширення обсягів і географії продажів «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН», в тому числі з подальшим виходом на ринок США, – анонсує Роман Гіршфельд. – Північноамериканський континент – це один з найбільших і перспективних світових ринків і ми давно йшли до того, щоб стати її повноправним учасником. Одним з вирішальних чинників, які підштовхнули нас до виходу на північноамериканський континент, став позитивний досвід входження і розвитку на європейському ринку. Декілька років стабільної присутності в країнах ЄС показало, що ми в змозі на рівних конкурувати із західними компаніями, як за якістю пропонованої техніки, так і в інноваційних розробках і бізнес-підходах. Сьогодні все більша кількість аграріїв по всьому світу переконуються, що з «ЛОЗОВСКИМИ МАШИНАМИ» – ГРОШІ ОРЮТЬ!».

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

«Higginson Farm Equipment» заснована в 1898 році, за більш ніж столітню історію фірмою керували представники чотирьох поколінь однієї родини. Компанія має репутацію надійного постачальника обладнання та пропонує канадським аграріям тільки якісну техніку. «Higginson Farm Equipment» здійснює оптові і роздрібні продажі сільгосптехніки і запчастин на території Канади, а також виконує сервісне обслуговування, надає послуги по монтажу та наладці обладнання.

«Canada’s Outdoor Farm Show» – найбільша національна виставка Канади протягом 25 років демонструє інноваційні та технологічні новинки у сфері АПК. У 2018 році у заході взяли участь понад 42 тис. учасників.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-pochynayut-eksportni-postavky-silhosptehniky-na-pivnichnoamerykanskyj-kontynent
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати