Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» покажуть техніку в роботі на Днях агротехнологій

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» покажуть техніку в роботі на Днях агротехнологій

Захід пройде 20 вересня 2018 року в рамках дводенної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями. Large Farm Management». Організатор події – Український клуб аграрного бізнесу.

В такому форматі, де зберуться представники українських та міжнародних аграрних компаній сільгосптехніка «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» буде представлена вперше. Поряд з провідними світовими брендами на потужностях корпорації «Агро-Регіон» в с. Горобіївка «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» продемонструють роботу інноваційних ґрунтообробних агрегатів.

Аграрії побачать в дію важку дискову борону ДУКАТ-GOLD-8 із шириною захвату 8 метрів. Унікальна техніка, яка не має аналогів, створена для роботи по залишках великостеблових культур, ідеальна при обробці площ з поживною масою стебел кукурудзи і соняшнику та великою кількістю сидератів.

Також на демо-показі буде представлено глибокорозпушувач ГУЛЬДЕН, що виконує розпушування ґрунту на глибині від 25 до 45 см. Енергоефективне знаряддя оснащене опорними колесами і швидкозмінними твердосплавними робочими органами HARD-SHELLТМ, які мають тривалий термін служби. Використання HARD-SHELL значно знижує експлуатаційні витрати і забезпечує максимальну продуктивність роботи.

Єдина в СНД і Європі конференція, що включає в себе всі аспекти управління аграрним бізнесом, щорічно збирає понад 500 учасників – керівників найбільших агрохолдингів. Основна тематика 2018 року – «АГРОБІЗНЕС 2018: АГРО чи БІЗНЕС?».

[[{“fid”:”523009″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-pokazhut-tehniku-v-roboti-na-dnyah-ahrotehnolohij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати