«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» покажуть техніку в роботі на Днях агротехнологій

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» покажуть техніку в роботі на Днях агротехнологій

Захід пройде 20 вересня 2018 року в рамках дводенної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями. Large Farm Management». Організатор події – Український клуб аграрного бізнесу.

В такому форматі, де зберуться представники українських та міжнародних аграрних компаній сільгосптехніка «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» буде представлена вперше. Поряд з провідними світовими брендами на потужностях корпорації «Агро-Регіон» в с. Горобіївка «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» продемонструють роботу інноваційних ґрунтообробних агрегатів.

Аграрії побачать в дію важку дискову борону ДУКАТ-GOLD-8 із шириною захвату 8 метрів. Унікальна техніка, яка не має аналогів, створена для роботи по залишках великостеблових культур, ідеальна при обробці площ з поживною масою стебел кукурудзи і соняшнику та великою кількістю сидератів.

Також на демо-показі буде представлено глибокорозпушувач ГУЛЬДЕН, що виконує розпушування ґрунту на глибині від 25 до 45 см. Енергоефективне знаряддя оснащене опорними колесами і швидкозмінними твердосплавними робочими органами HARD-SHELLТМ, які мають тривалий термін служби. Використання HARD-SHELL значно знижує експлуатаційні витрати і забезпечує максимальну продуктивність роботи.

Єдина в СНД і Європі конференція, що включає в себе всі аспекти управління аграрним бізнесом, щорічно збирає понад 500 учасників – керівників найбільших агрохолдингів. Основна тематика 2018 року – «АГРОБІЗНЕС 2018: АГРО чи БІЗНЕС?».

[[{“fid”:”523009″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-pokazhut-tehniku-v-roboti-na-dnyah-ahrotehnolohij
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    АРМА планує скасувати аукціон з продажу мінеральних добрив – провели без належної конкуренції

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    БІЛЬШЕ НОВИН