«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» поставили техніку вітчизняному агрохолдингу

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» поставили техніку вітчизняному агрохолдингу

В рамках контракту, «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» виготовили і поставили 12 шлейф-борін шириною захвату 21 м на суму понад 11 млн. грн. Компанія виконала складання і введення агрегатів в експлуатацію, також в зобов’язання підприємства входить сервісне обслуговування техніки.

Агрегати призначені для підрозділів АСТ, розташованих у Житомирській та Рівненській областях. Борони вже виїхали в поле.

Шлейф-борона ЛАРІ виконує першу весняну грунтообробку і готує поле до сівби. Борони ефективні як навесні, так і восени. Конструкція робочих органів машин дозволяє їм працювати зі зволоженим грунтом, дає можливість виїхати в поле за будь-якої погоди і набагато раніше інших агрегатів

Це не перші продажі «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» Аграрним системним технологіям, раніше АСТ придбали глибокорозпушувач ГУЛЬДЕН. Знаряддя з глибиною обробки до 45 см можна ефективно використовувати в усі періоди польових робіт для розпушування або щілування і як заміну плугу.

У 2019 році «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» планують збільшити свою частку на вітчизняному ринку на 30% і пропонують українським аграрним холдингам широкий номенклатурний ряд техніки.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-postavyly-tehniku-vitchyznyanomu-ahroholdynhu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати