Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» представлять ефективну техніку для вигідного землеробства

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» представлять ефективну техніку для вигідного землеробства

На одній з найбільших експозицій (300 м2) компанія презентує як нові модифікації, так і моделі, які давно зарекомендували себе.

Очікуваною прем’єрою сезону стане коротка дискова борона з шириною захвату-9 метрів – ДУКАТ-9. Цим агрегатом «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» остаточно заповнили лінійку коротких дискових машин з шириною захвату від 2,5 до 16 метрів.

ДУКАТ-9 буде виконаний в сучасному футуристичному дизайні – він відрізняється прогресивними лініями і ергономічністю. Оновлений зовнішній вигляд техніки повністю відповідає ідеології компанії – висока якість і ефективність грунтообробки для ефективних господарств.

ДУКАТ-9 агрегатується з тракторами потужністю від 300 л. с. і містить масу корисних опцій для аграріїв. Серед них вдосконалений механізм гідравліки, нова система складання, функція змінних ковзанок, адаптованих під різні види та умови землеробства, включаючи екстремальні. В цілому всі оновлення створять додатковий комфорт в експлуатації, дозволять скоротити терміни польових робіт і забезпечать дбайливе ставлення до ґрунту, знизивши його ущільнення.

Ротаційна борона ДИНАР 6,4 отримала цілий ряд поліпшень і оновлень. Знаряддя стало легше на 400 кг, що дозволить агрегатувати його з легкими тракторами, знизити витрати на паливо і вивільнити більш потужні трактори для інших сільгоспробіт.

У числі експонатів «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» також передпосівний культиватор ЧЕРВОНЕЦЬ укомплектований робочими органами шириною захвату від 35 до 150 мм, які допоможуть аграріям впоратися з різними типами грунтів та забезпечити високоякісну передпосівну підготовку по заздалегідь зораному фону.

Увазі відвідувачів будуть запропоновані комбіновані багатопрофільні агрегати – комплект з важкої зубової борони ЛІРА XL і шлейф-борони ЛАРІ. Дані знаряддя є незамінними помічниками в період весняних польових робіт. З допомогою ЛАРІ можна ідеально вирівняти оранку і забезпечити якісну передпосівну підготовку. ЛІРА XL дозволяє в найкоротші терміни закрити вологу по зораному фону, при необхідності перемішати і рівномірно розподілити по полю рослинні залишки, а також підготувати грунт до посіву. Купуючи одне знаряддя на спеціальній уніфікованій рамній конструкції, фермери отримують два знаряддя за ціною практично одного агрегату, тому що з «ЛОЗОВСКИМИ МАШИНАМИ» ГРОШІ ЗАВЖДИ – ОРЮТЬ!

[[{“fid”:”576094″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-predstavlyat-efektyvnu-tehniku-dlya-vyhidnoho-zemlerobstva
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати