Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» розробили нову модель дискової борони

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» розробили нову модель дискової борони

Агрегат стане продовженням лінійки ДУКАТ, що добре зарекомендували себе на українському і світовому ринку. У 2018 році дискова борона визнана самим продаваним сільгоспзнаряддям українського виробника.

ДУКАТ-9 відрізняє ряд технічних оновлень. Незаперечними достоїнствами борони є оптимізована система складання бічних робочих рам, що принципово відрізняється від попередніх версій. Транспортні габарити агрегату складають 3 метри завширшки і 4 метри у висоту і повністю відповідають вимогам зарубіжних ринків. Дана модель зберегла діаметр робочих дисків в 566 мм, навантаження на кожний з них складає 100 кг, що суттєво поліпшує якість грунтообробки.

ДУКАТ-9 адаптований під установку змінних ковзанок різного типу, в їх числі прутко-клітьовий, зубчастий, П-подібний подвійний гумовий, тарілчастий. В залежності від грунтово-кліматичних умов та виду землеробства фермер може оснастити дискову борону будь-яким варіантом ковзанки.

Крім того, ДУКАТ-9 більш простий в обслуговуванні за рахунок вдосконаленої системи гідравліки. Агрегатування машини здійснюється з трактором потужністю від 300 л. с.

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» постійно працюють над оновленням парку техніки. У найближчі два роки компанія планує вивести на ринок близько 10 новинок, це принципово нові позиції, так і продовження існуючого модельного ряду», – говорить головний конструктор українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) Олексій Гриненко.

Вже зовсім скоро аграрії зможуть побачити перший зразок нового лущильника.

«Прем’єра ДУКАТ-9 відбудеться на міжнародній агропромисловій виставці «Зернові технології». Планований старт продажів – літо 2019 року», – анонсує головний конструктор.

[[{“fid”:”566874″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-rozrobyly-novu-model-dyskovoyi-borony
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    29 Березня

    Супермаркети встановили нові ціни на популярні м’ясні продукти

    Як змінилися ціни на печериці, цибулю та салат

    Неадекватна поведінка та нервова реакція заступника міністра сільського господарства Польщі Колодзейчика завела перемовини в глухий кут

    28 Березня

    Експорт українського зерна у 2023/24 МР перевищив 34 млн тонн

    Біореактори під Гаагою стали вирощувати лабораторну свинину удвічі швидше, ніж раніше

    Кліматичні зміни треба розглядати як можливість розвитку агросектору

    Україна і Польща близькі до розв’язання зернового питання, але є нюанс

    Інформаційна довідка щодо отримання компенсацій за розмінування с/г земель – документ

    ФАО надасть українським аквафермерам 50 тонн кормів для риб

    Вінницька кондитерська фабрика “Рошен”  2023 рік закінчила зі збитком 14,7 млн грн

    БІЛЬШЕ НОВИН