Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» розробили нову модель дискової борони

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» розробили нову модель дискової борони

Агрегат стане продовженням лінійки ДУКАТ, що добре зарекомендували себе на українському і світовому ринку. У 2018 році дискова борона визнана самим продаваним сільгоспзнаряддям українського виробника.

ДУКАТ-9 відрізняє ряд технічних оновлень. Незаперечними достоїнствами борони є оптимізована система складання бічних робочих рам, що принципово відрізняється від попередніх версій. Транспортні габарити агрегату складають 3 метри завширшки і 4 метри у висоту і повністю відповідають вимогам зарубіжних ринків. Дана модель зберегла діаметр робочих дисків в 566 мм, навантаження на кожний з них складає 100 кг, що суттєво поліпшує якість грунтообробки.

ДУКАТ-9 адаптований під установку змінних ковзанок різного типу, в їх числі прутко-клітьовий, зубчастий, П-подібний подвійний гумовий, тарілчастий. В залежності від грунтово-кліматичних умов та виду землеробства фермер може оснастити дискову борону будь-яким варіантом ковзанки.

Крім того, ДУКАТ-9 більш простий в обслуговуванні за рахунок вдосконаленої системи гідравліки. Агрегатування машини здійснюється з трактором потужністю від 300 л. с.

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» постійно працюють над оновленням парку техніки. У найближчі два роки компанія планує вивести на ринок близько 10 новинок, це принципово нові позиції, так і продовження існуючого модельного ряду», – говорить головний конструктор українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) Олексій Гриненко.

Вже зовсім скоро аграрії зможуть побачити перший зразок нового лущильника.

«Прем’єра ДУКАТ-9 відбудеться на міжнародній агропромисловій виставці «Зернові технології». Планований старт продажів – літо 2019 року», – анонсує головний конструктор.

[[{“fid”:”566874″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-rozrobyly-novu-model-dyskovoyi-borony
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати