Tempo950x100

Tempo300x100

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» відкрили перший демонстраційний сезон в Канаді

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» відкрили перший демонстраційний сезон в Канаді

В польових випробуваннях брала участь дискова борона ДУКАТ-6 з шириною захвату 6 метрів. Агрегат обробляв поля з рештками кукурудзи та сої в фермерствах, які застосовують як традиційне, так органічне землеробство.

Демо-покази в черговий раз підтвердили, ДУКАТ – ідеальне знаряддя для обробки стерньових. Ряд унікальних конструкторських рішень, реалізованих у лінійці ДУКАТІВ, дозволяють їм легко працювати в різних кліматичних умовах і з будь-яким типом ґрунту.

[[{“fid”:”546902″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

За інформацією представників канадських фермерств, восени після збору врожаю вони роблять один прохід по полю, і другий перед посівом навесні. Для них важливо закласти органічну масу, що залишилася після збирання і сформувати хороший поверхневий шар на зиму. ДУКАТ відмінно впорався з цими завданнями, виконав якісну стерневу обробку і закладення пожнивних залишків кукурудзи, підготувавши поле під посів зернових всього за один прохід. Завдяки системам копіювання з рівномірним розподілом навантаження на робочі органи, ДУКАТ точно витримав глибину.

Читайте також: ДУКАТ став самим затребуваним агрегатом «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН»

За результатами демо-показів ДУКАТ отримав багато позитивних відгуків, канадські аграрії відзначили хорошу якість і рівномірну глибину обробки, простоту у налаштуваннях агрегату, потужну конструкцію машини і можливість працювати в різних польових умовах, навіть в снігопад.

Крім того, аграрії були приємно здивовані тим, з якою швидкістю можна робити ефективну обробку не втрачаючи при цьому в якості. Робоча швидкість знаряддя становить 10-17 км/год, продуктивність – до 6,49 га/год при витраті палива в 4,5-5,5 л/га.
Нагадаємо, за результатами участі в міжнародній галузевій виставці «Сanada’s Outdoor Farm Show», яка проходила 11-13 вересня в р. Вудсток «ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» вийшли на ринок Канади.

Довідка:

«ЛОЗІВСЬКІ МАШИНИ» – один з провідних українських виробників ґрунтообробної та посівної техніки, техніки для логістики і перевезень. Продукція компанії постачається більш ніж у 20 країн світу через офіційного дистриб’ютора – «УПЕК ТРЕЙДИНГ» та мережу дилерів СНД, Близького Сходу та Європи.

 

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-vidkryly-pershyj-demonstracijnyj-sezon-v-kanadi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати