Tempo950x100

Tempo300x100

«Лозівські машини» затвердили нову стратегію роботи з дилерськими партнерами

«Лозівські машини» затвердили нову стратегію роботи з дилерськими партнерами

У заході взяли участь керівники та представники найбільших постачальників сільськогосподарської техніки на вітчизняному ринку, в їх числі і нові дилери, які приєдналися в 2018 році.

До обговорення було заплановано ряд важливих питань, серед яких підведення підсумків та досягнень співпраці дилерської мережі «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» у 2018 році, а також ознайомлення партнерів з планами і завданнями на наступний рік.

В рамках конференції була презентована принципово нова система роботи з дистриб’юторами, що передбачає збільшити зростання продажів і зробити їх більш ефективними.
Особливу увагу також було приділено поліпшенню сервісного обслуговування техніки, скороченню термінів виконання гарантійних робіт з орієнтацією на сезонність.

[[{“fid”:”555258″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Для підвищення впізнаваності бренду «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» були затверджені стандарти оформлення торгових точок з використанням фірмової символіки торгової марки.

«Україна для нас дуже важливий і перспективний ринок і для його розвитку і зміцнення позицій компанії ми плануємо змінити принцип роботи з дилерами, посиливши відповідальність регіональних менеджерів, – підкреслює віце-президент з маркетингу та продажів ІГ УПЕК Роман Гіршфельд. – Ми також більш предметно підійдемо до навчання співробітників філіальної мережі і будемо залучати для цих цілей наші профільні сільськогосподарські ВНЗ».

Головний конструктор українського конструкторського бюро трансмісій і шасі (УКБТШ) Олексій Гриненко представив нововведення «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН», заплановані до виходу на ринок в 2019-2020 р. р. Серед презентованих новинок більше 10 ґрунтообробних і посівних агрегатів, техніка для логістики.

«Ми зробили знаряддя мультифункціональними і максимально зручними у застосуванні, удосконалили дизайн, забезпечили машини зносостійкими робочими органами. Оновлення модельного ряду і плановані прем’єри відповідають запитам фермерських господарств і великих агропідприємств», – повідомив Олексій Гриненко.

За його словами техніка орієнтована на різні грунтово-кліматичні умови і здатна виконувати велике коло агрономічних завдань.

Як зазначив Роман Гіршфельд продукція «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» затребувана в Україні, популярна в країнах СНД і Балтії і сьогодні розширює свою присутність у державах Європи та Північної Америки.

«Ми думаємо про наших партнерів і клієнтів, і ми готові до будь-яких змін у сільськогосподарській сфері, – каже Роман Гіршфельд. – Усі новинки стануть втіленням актуальних тенденцій вітчизняного і світового агропрому, це широка гама сільгоспзнарядь, в якій крім технічних інновацій ми врахували інтелектуальну складову і зробили експлуатацію агрегатів більш комфортною».

Дилери зацікавилися новаціями «ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН» і на основі даних про потреби українських фермерів внесли відповідні пропозиції.

«Впевнений, що та модель роботи, яку ми намітили на 2019 рік дозволить нам досягти амбітних цілей щодо залучення нових покупців і великих агрохолдингів», – резюмував Роман Гіршфельд.

Традиційно зустріч завершилася нагородженням кращих дилерів 2018 року.

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/lozivski-mashyny-zatverdyly-novu-stratehiyu-roboty-z-dylerskymy-partneramy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати